Edy (Erdem) yaralanmalı kaza yaptı

Valla çok geçmiş. olsun.Ya kaza işte.Ne kadar dikkat etsende olacaksa kaçamıyorsun.Tekrar geçmiş olsun edy.

Vizör ün kapalı konumda olması da neleri değiştiriyor o konuda da dikkatinizi çekmek isterim!!!!!!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimleri şimdi gördüm...Tekrar büyük geçmiş olsun....Ne önden ne yandan her zaman derim asıl arkadan gelenden kork diye...

Buna da şükür..Kırık bir kolla atlatmışssın....Umarım son olur...Başkalarının da canı yanmaz...

bana arabayla çarpan arkadaşda motorcuymuş.

Erdemciğim, bir defa daha geçmiş olsun. eve gelmiş olman çok güzel :cat:

Ancaak, bu sana arkadan çarpan ve bu hale getiren "arkadaş"'ın aklı nerdeymiş ?

Madem motorcuymuş, o zaman önünde bir motor varken 5 defa daha dikkatli kullanmalıymış.

Bana göre o bir motorcu falan değil ! Olsa olsa motosiklet süren veya motosiklet sahibi olan şapşalın teki...

edy

Vizör ün kapalı konumda olması da neleri değiştiriyor o konuda da dikkatinizi çekmek isterim!!!!!!!

sadece o değil herşey çok önemli . eldiven, mont,kask pantalon. montun halini görmüşsünüzdür resimlerde montun olmadığını düşünün. ben düşünmek istemiyorum
Erdemciğim, bir defa daha geçmiş olsun. eve gelmiş olman çok güzel :cat:

Ancaak, bu sana arkadan çarpan ve bu hale getiren "arkadaş"'ın aklı nerdeymiş ?

Madem motorcuymuş, o zaman önünde bir motor varken 5 defa daha dikkatli kullanmalıymış.

Bana göre o bir motorcu falan değil ! Olsa olsa motosiklet süren veya motosiklet sahibi olan şapşalın teki...

katılıyorum sana abi . 2 tane 106 gti yarışıyorlarmış. bana çarpmasalardı kesin başka bir yere çarpacaklardı. trafik sigortası bile yokmuş adamın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sadece o değil herşey çok önemli . eldiven, mont,kask pantalon. montun halini görmüşsünüzdür resimlerde montun olmadığını düşünün. ben düşünmek istemiyorum

katılıyorum sana abi . 2 tane 106 gti yarışıyorlarmış. bana çarpmasalardı kesin başka bir yere çarpacaklardı. trafik sigortası bile yokmuş adamın.

Hayatının hatasını yapmış işte...

Geçmiş olsun; resimdende anlaşılacağı gibi kaskın faydası bir kere daha ortada, kask takmasa o sürtünmeyi insanın yüzünde düşünemiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olay için üzülmeyecek kimse olamaz tabiki .. Fakat yaşaması şükürlere şükür katan bir durum. Allah en kısa zamanda şifa versin diliyorum.

Çok çok geçmiş olsun... Yakında iyileşirsin inşallah, olan mala olsun sana birşey olmasın :rendeer:

Şu gti yapıştırmalı otomobillerin trafiğe çıkışı yasaklanmalı bence.
(1000 cc ve üzeri supersportlar da ayrı bir tartışma konusu tabi::pembe:: )
Sanki bu otomobilleri kullanacak yol var Türkiye de.
Hepsinden nefret ediyorum::evil::

geçmişler olsun umarım çabuk iyileşirsin ve aramıza katılırsın.:rendeer: :rendeer:

Tekrar geçmiş olsun.Karşı tarafın sigortasının olmadığından bahsediyorsunuz,hatırlatmak isterim.
http://www.motosiklet.net/forum/fay...aza-aninda-hastane-masraflarini-kim-oder.html

Engin kardeşim çok geçmiş olsun, sana ayrı motora ayrı üzüldüm sonuçta buna şükür ama motorunda daha yepyeniydi. Hayırlısı artık.

allah beterinden korusun çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, acil şifalar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar