Edy (Erdem) yaralanmalı kaza yaptı

edy

arkadaşlar yıkılmadım ayaktayım. herkese çok teşekkürler. çok büyük bir kazayı sadece kırık kolla atlattım . evdeyim artık. bana arabayla çarpan arkadaşda motorcuymuş. benim motoru gördüm bügün çok fena olmuş. içim gitti. garajda paramparça bana bakıyordu. kolumda aynı şekil bana bakıyor. bütün arkadaşlara tekrar teşekkürler

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
edy tekrar geçmiş olsun, iyi olduğuna sevindim. Evde ve iyi olduğuna göre bizi kaza hakkında bilgilendirirsen çok iyi olur. Belki birileri ders çıkarır bundan :cat:

edy

haklısın eyong. olay kızıltoprakta e-5 çıkmadan önceki ışıklarda oldu. ışıklar sarıdan kırmızıya döndü ve bende yavaşlamaya başladım. durmama yakın arkamdan birşey süratle çarptı. ordan sonrasını hatırlamıyorum. gözü açtığımda başıma bir sürü insan üşüşmüştü. bir sürü göz bana bakıyordu. hastaneye nasıl geldim hiç hatırlamıyorum. arada kopuk sahneler var. kafamı çok şiddetli yere vurmuşum. kaskım çizik doluydu. eğer kask olmasaydı %90 aranızda yoktum. benim bu kazadan çıkardığım en büyük ders tam takım korumalı giyinmek ve kazayı en hafif şekilde atlatmak. arkadan çarpan birisine birşey yapamadım ama korumalarımı giyerek riski düşürebildim.

ilgisini esirgemeyen ve geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok çok çok çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi şimdi okudum çok geçmiş olsun aramızdasın ya çok sevindim kaza haberleri çok üzüyo bizleri artık ....:salut:

edy

kazayı özetleyen bir kaç resim
cimg0088sq9.jpg

cimg0087dr1.jpg

cimg0086sr0.jpg

cimg0084ln3.jpg

cimg0083hy8.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi harbi kefeni yırtmıssın kaskın hali harap kasksız olsaydın kesinlikle aramızda olmazdın sana çok üzüldüm ayrı R6 yı bu halde görünce tekrardan bikat daha üzüldüm :salut:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Erdem tekrar büyük geçmiş olsun fotoğrafları bakınca gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza olduğu anlaşılıyor. Kaza anında yaşadıklarını çok iyi anlıyorum aynı şeyler benimde başımdan geçti.
Görüşmek üzere.

Çok geçmiş olsun arkadşım....Korumaların önemi öreneği ile gözümünüzün önünde durmakta...tabi bu öreneği hiç görmese idik daha iyi olcaktı...
tekrardan çok geçmiş olsun arkadaşım....çabuk aramızda olman dileğiyle...

edy

umarım bu resimleri gördükten sonra kimse kasksız binmez motora. hastanede bir motor kazası daha vardı (kasksız) adamın durumu hiç iyi değil. onu gördükçe halime şükrettim. erhan tekrar sağol. çok yakında umarım aranıza dönerim.

Tekrar geçmiş olsun..
Bence bu resimleri haber kısmına taşıyın sevgili yönetici arkadaşlarım,belki korumanın önemini kavrayamayan arkadaşlara ders olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar