Valla çok geçmiş. olsun.Ya kaza işte.Ne kadar dikkat etsende olacaksa kaçamıyorsun.Tekrar geçmiş olsun edy.
bana arabayla çarpan arkadaşda motorcuymuş.
Vizör ün kapalı konumda olması da neleri değiştiriyor o konuda da dikkatinizi çekmek isterim!!!!!!!
Erdemciğim, bir defa daha geçmiş olsun. eve gelmiş olman çok güzel :cat:
Ancaak, bu sana arkadan çarpan ve bu hale getiren "arkadaş"'ın aklı nerdeymiş ?
Madem motorcuymuş, o zaman önünde bir motor varken 5 defa daha dikkatli kullanmalıymış.
Bana göre o bir motorcu falan değil ! Olsa olsa motosiklet süren veya motosiklet sahibi olan şapşalın teki...
sadece o değil herşey çok önemli . eldiven, mont,kask pantalon. montun halini görmüşsünüzdür resimlerde montun olmadığını düşünün. ben düşünmek istemiyorum
katılıyorum sana abi . 2 tane 106 gti yarışıyorlarmış. bana çarpmasalardı kesin başka bir yere çarpacaklardı. trafik sigortası bile yokmuş adamın.
sadece o değil herşey çok önemli . eldiven, mont,kask pantalon. montun halini görmüşsünüzdür resimlerde montun olmadığını düşünün. ben düşünmek istemiyorum
katılıyorum sana abi . 2 tane 106 gti yarışıyorlarmış. bana çarpmasalardı kesin başka bir yere çarpacaklardı. trafik sigortası bile yokmuş adamın.
Tekrar geçmiş olsun.Karşı tarafın sigortasının olmadığından bahsediyorsunuz,hatırlatmak isterim.
http://www.motosiklet.net/forum/fay...aza-aninda-hastane-masraflarini-kim-oder.html