Edirne Çiğeri Beni Çağırdı

bayram olunca gezi yapamamıştık engin abiye mesaj attım saolsun aradı edirneye gidiyorum diyince bende varım gelirim dedim ve çiğer yolculuğu başladı detaylar resimde canım yine çiğer çekti allahtan eve paket yaptırdım azda olsa bana düşer tarlada topladığımız biberleri eşim tereyağda kızarttı götür oğlum erol

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erol abi mısır tarlasının sahibi arkandan taş atmış, fakat sana ulaşmamış.
Geri dönüşte yakalarım ben onu diyordu :)

Allah'ına gurban Erol Dayı :) maşallah yine iyi gezmişsin, darısı bizlere inşallah...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Saol Sinan,Akşam Sayende İyi Güldüm Tarla Sahibi Beraber Gittiğimiz Engin Abinin Aile Bireylerine Ait

Erol abi ben bi defa finikeden portakal çalmıştım. :)
3 tane portakal için peşime düşmüşlerdi.
Biraz uzaklaşınca portakalları yere bırakıp geri kaçtım. :cherry:

Bu arada yola Malatyadan mı çıktınız Erol abi?

Erol abi yine iyi gezmişssin . cigeride çok severim hani canım çekti şimdi. :)

Ciğeride doğru yerde yemişsiniz abi. Edirne'nin ciğeri farklıdır. Mısırlarınızıda yüklemişsiniz çantaya. Tek anlamadığım şey Toki'de ne işiniz vardı abi? Pek gezilip görülcek bir yer değil ama. :)

Pardon Erol abi.
Ben seni malatyada ikamet ediyorsun sanıyordum :)

Malatya Sevdadır ;)

Erol abi yine iyi gezmişssin . cigeride çok severim hani canım çekti şimdi. :)

Fırsat Bulabilirsek Bir Gün Gideriz

Ciğeride doğru yerde yemişsiniz abi. Edirne'nin ciğeri farklıdır. Mısırlarınızıda yüklemişsiniz çantaya. Tek anlamadığım şey Toki'de ne işiniz vardı abi? Pek gezilip görülcek bir yer değil ama. :)

Beraber Gittiğimiz Arkadaş Tokiden ev Alma Niyetindeydi Bakındık Daha Evvelki Gezimizde Gezmiştik Kalan yerleride Bu Gezimizde Gördük

:) geçen sefer gittiğimde eve paket yaptırmıştım çanta açılınca düşmüştü çiger paketi eve çiger götürememiştim küçük kızım istemişti inan eger o saatte açık olduğunu bilseydim arabamla tekrar edirneye gidip evladım için alıp geri gelicektim istanbula kısmet bu güneymiş,saol

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

zamanında günlerce yalvarıp yanıma bir arkadaş bulmadığım gezim :)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/92212-kimsenin-ragbet-etmedigi-edirne-gezim.html
keşke beni de çağırsaydınız :)

Aniden gelişti aslında bursa yapıp dönecektik iskender kebabı uludağ yapıp,yol arkadaşım hep beraber gezidiğim bir abimdir bende kendisine eşlik ettim başka zamana inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar