kimsenin rağbet etmediği Edirne gezim :)

sabah altı buçukta ikitelli de depoyu fulledim

sigara molası

ayakları dinlendiriyoruz ayaktaki platinden dolayı kısa sürede ayak rüzgara ve korumanın kemikteki civataya sürtmesine isyan ediyor :)

mütevazi kahvaltım :)

yoldan bi enstantane

demir atı soğutuyoruz...

selimiye camiinin bahçesinde motoru soğumaya bırakıyorum

atalarıyla bi hatıra fotoğrafı :)

ve onca hediyesi 10 tl olan bir ciğer için tepildi :)

en son dönüş yolunda yol kenarında iki saatlik bir uyku sonrası gözümü açtığımda bu güzellik başımda bekliyordu :)

askerlıgımı edırnede yapmıştım ıst olsam sana seve seve katılırdım haberım olsa tek başına gezmek daha guzel oluyor cogu zaman canının ıstedıgı yere gıdıyorsun arkadaşın sana uymuş yada sen arkadaşına uymamışsın sorun yok guzel gezın için demıratına tşk edıyoruz daha nıce gezilere tekeriniz düz bassın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş sanki gelmeyenlere taş atar gibi
Tek başına gezinin değişik bir tadı olur. hızını kendin belirlersin, mola yerlerini, planı kafana göre değiştirir, gerektiğinde uzatır veya kısaltırsın gezini, ben tekli gezilerin en çok gizemini severim çünkü ve planlarımı güzergagı bilinmeyene doğru yapmışımdır hep o yüzden her zaman sürprizler hep benle olmuştur.

Güzel gezi olmuş sanki gelmeyenlere taş atar gibi
Tek başına gezinin değişik bir tadı olur. hızını kendin belirlersin, mola yerlerini, planı kafana göre değiştirir, gerektiğinde uzatır veya kısaltırsın gezini, ben tekli gezilerin en çok gizemini severim çünkü ve planlarımı güzergagı bilinmeyene doğru yapmışımdır hep o yüzden her zaman sürprizler hep benle olmuştur.

tek gezmenin güzel yanları var tabiiki...
zaten ben de alışkanlık yaptı Edirneden geldiğimin ertesi günü tekirdağ Barbaros a gittim
geçen pazar Bursadaydım Bursa fotoğraflarını yakında koyarım...

Güzel gezi olmuş. Yaşadığım şehri başka birinin objektifinden görmek güzel. Elinize sağlık. Umarım bir sıkıntı olmamıştır. Minibüsler rahatsız etti mi? :D

Güzel gezi olmuş. Yaşadığım şehri başka birinin objektifinden görmek güzel. Elinize sağlık. Umarım bir sıkıntı olmamıştır. Minibüsler rahatsız etti mi? :D

kesinlikle minübüslerden rahatsız olmadım ama minübüsler rahatsız olmuş olabilir :queen:

bu gezide bende olacaktım ama kısmet değilmiş bazı olumsuzluklar nedeniyle tek bıraktım üzgünüm inşallah birdahaki sefere :)

kesinlikle minübüslerden rahatsız olmadım ama minübüsler rahatsız olmuş olabilir :queen:

Yok yok onlarda rahatsız olmazlar. Aksine çoğunluğu dikkat etmeye çalışır. Bende sürekli baskı yapıyorum sadece bana değil bütün motosikletlilere dikkat edin diye. Beğendiğinizi düşünerek söylüyorum yine bekleriz. Bu kez görüşebilmek dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar