Dylancıların Agva Macerası

Bugün 12 saat motor tepesinde Ağvaya gittik, geldik. Videolar fotograflar... hepsi az sonra... "Bu yol 12 saat nasıl olur?" demeyin. Maltepe'den yola çıktık sadece... Meğersem amacımız Ağva'ya gitmek değilmiş. ::dalga::

Video (Yaklaşık 44 Dakika)
[GV]-8103722566635572264&hl=en[/GV]

agva_01.jpg

Sabah Maltepe sahil yolunda buluşuyoruz. Denizci adamın hali başka oluyor tabi.. sabah erken kalkıp bir çanta kahvaltılık hazırlamış, sabah sabah tüm açları doyurdu :)

agva_02.jpg

agva_03.jpg

agva_04.jpg

agva_05.jpg

Şile sonrasında Ağva yoluna girdik ama saat 13. oldu acıkmaya başladık nereye gitsek nerde ne yapsak diye karar vermeye çalışıyoruz.
Denizcimuzaffer' Alıntı:
Bu arada eylem arkamda uyumaya başladı yine:) aarada dürtüyom, kız hiç uyumamıştı.

agva_06.jpg

Tabi karar veremeyip kendimizi sahilde kumsalda buluyoruz. Ateşli gençlik adrenalin peşinde!...
Denizcimuzaffer' Alıntı:
ne adrenalini yavv, kumda oynuyolar işte:)

agva_07.jpg

agva_08.jpg

agva_09.jpg

.. derken aç karnıımızı doyurcak güzel bir yer bulcaz diye kendimizi off-road bir yerde bulduk.

agva_10.jpg

Battık balık yan gider dediğimiz yolda 3 km gidip bir yere ulaşamayacağımızı anlayınca en iyi yer bilgidiğin yerdir deyişiyle Ağva merkeze kaçarcasına koşturuyoruz..
Yaktın bizi Servet! saat 3 oldu açııız açç! :)

agva_11.jpg

Görüldüğü üzere tüm açlar mangal başında..

agva_12.jpg

agva_13.jpg

Yemek sonrasında dere kenarına yürüyüşe gidiyoruz.

agva_14.jpg

agva_15.jpg

Dere gezintimiz.. :)

agva_16.jpg

agva_17.jpg

agva_18.jpg

agva_19.jpg

agva_20.jpg

agva_21.jpg

Köprü sallanıyor arkadaşlar! aşağıya uçmadan pozumuzu verip kaçalım

agva_22.jpg

Akşamı ettik artık dönüyoruz

agva_23.jpg

agva_24.jpg

Son düzenleme:
Ben fotoğraf çekemedim ama coşkun abiden gelenleri ekleyim hemen:)

Ağva tekne yok yok yat gezisi:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben yarın eklesem nasıl olur cok yorgunum uyumam gerek durun bir iki tane atayım uyumadan

Şindiiii:queen::queen:
Bu dylancılar ayrı bir deli. Bir: bizim gariban Beatı seve seve aralarına aldıkları için. İkiii: ağva diye başlayıp, şilede kendimizi bulduğumuz için:queen: sağı solu belli değil bunların yani: Komple süripriz yapabilme yetenekleri var. Sonra; artık ağva olduğuna yemin ettikleri bir yerde (Yemin etmeseler bu iş Himalayalarda biterdi:queen:) BASTIK PİKNİĞİ. Bastık mangalı-kömürü:queen:
Çok eğlenceli oldu, hatta insanın mabdı alışınca bir daha ne zaman gitçez diye soruyo! (Şimdi değil yavv, en azından bir hafta sonra sormaya başlayacak, o da en iyi ihtimal:queen:)
Yemeemizi yiyinci, verdik kendimizi yollara. Yürümek ne kadar zor bişii yaa:pale:
Dönüşte dediler arkadaşlar direkmanm istanbul yapacağız!
İstanbul un İstanbul a bu kadar uzak olacağı aklımızın ucundan geçmezdi:queen: Gerçi denizcieylem horuldadığından,o ara aklı başında olan sadece benimnkinden, benim aklımdan, geçmezdi.:queen:
emeği , hakkı geçen bütün arkadaşlara teşeküürler ederiz. Lastiğinize, tekerleğinize, MP^çalarınıza :queen: Citroen Diesl:cat: inize, bizi bekleye bekleye bir hal olan halinize Allah zeval vermeye:queen:
Haftaya nereye:silent:
(Siz az dinnenin derseniz, annayışla karşılarız tabiikine:queen:)

tekerinize, paylaşımınıza sağlık, güzel olmuş gezi, kumsal felan :mrgreen:

Çok güzel bir gün olmuş sizin için... :) Tebrikler...

Karnımda acıktı fotodaki mangaldan çıkan dumanın kokusu burnuma geldi sanki :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
UMARIM BUNDAN SONRAKİ KATILIMLAR daha fazla olur yollardaki halimizi bir görmenizi isterdik harika oluyo gerçekten sürüsüyle motor yollarda çok güzel bir gündü bu resimlerde benden

ee ne oo tüm fotoğraflar bu kadar mı? Başka yokmu yaw, şöyle güzel yol fotosu felan? Bu iş böyle olmayacak arkadaşlar, aramıza bir de fotoğrafçı artçı bulmamız gerek.. onca güzel yer gördük hiçbirinin fotosu yok.

Erdoğan merak etme Ablanı hazırlıyorum yol fotoğrafı çekme tekniklerine. Bir dahaki gezide tamam olur :)
Yamaçlarım tutulmuş yavv:p

Walla ne güzel.. normalde bizim hatun kullanırken arkada ben çekiyorum fotoları ama böyle gezileri onu getiremiyorum gelmiyor.. :)

Abicim oram buram deyip durma bu haftasonu 450 km yol yapacağım belki de daha fazla.. gözümü korkutma..

Bomba gezi raporu önümüzdeki hafta beni sabırsızlıkla bekleyin anacığııım :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ne güzel gezi olmus, bu tür scooter organizasyonlarına benide çaarsanıza benimde scooterim var okumuş adamım üniversite mezununuyum nolur alsanıza aranızaa:queen:

TanImSız alemsin vesselam..
Bizim kapımız herkese açık sadece haberdar olmak yeterli.. Bu geziyi keni konu başlığımız altında kendi kendimize düzenlediğimiz için genel olarak biryerde yazıp haber vermemiştik. Sırada Düzce gezisi var.. hele bir durumlar ve zaman netleşsin bakalım.. Çadırla Kamp kuracağız ama aramızda böceklerden korkanlar var :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
İSTEYEN HERKESE AÇIK TIR ABİCİĞİM BİZİM GEZİLER BUYUR GEL BİR DAHAKİNE BEKLERİZ .ÜNİVERSİTELİ OLMAN İYİ LİSE MEZUNUNA KADAR ALIYORUZ:queen:

ya cok guzel bır gezıyapmıssınız elınıze aygınıza saglık kazasızelasız nıce gezıler dıerımayrıca uzun zamandır gıtek ıstedıgım ama gıdemedıgım sıle shılıme ayazmaya da gtmıssınız :mrgreen: cook sevndımm:mrgreen:

suppppppper bi gezi olmus cok canIm cekti yawwww.sinawlar bitsin direkt gezideyim

Benim için Ağva deyince akan sular durur ::utangac: O yüzden daha bi keyifle baktım fotoğraflara :)

Ellerinize sağlık :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar