Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yokuşlarda.. yollarda mazgal (öellikle sabah ciy olduğunda)..kum birikintisi..yeni su dökülmüş yerlerde..fienlemelerde kızaklamaya dikkat arkadaşlar...ale:
dostum oncelıkle gecmıs olsun. iki teker işte sana tavsiyem emın oldugun yolda gorebıldıgın uzaklıga odaklan (şehirlerarası gibi), ama krıtık yerlerde stabilize ve benzeri ön tekerınin güzergahını belırle. iyi sürüşler
bart durmadan konu hortlatıyorsun ama arkadaşa bişey söyliyeyim bu olay benim başıma bisikletle geldi :mrgreen: hemide e-5 den giderken :queen: şaka gibi ama gerçek (tabi profesyonel bir bisiklet sürücüsüyüm... :bounce: )
evet aynı şeyin benzeri benim de başıma gelmişti...ben de çinli 150 liği yatırıp ağır ağır dönerken birden yerde buldum kendimi.nedenini hala anlamış değilim ama muhtemelen senin başına gelen şeydendir.biraz hızlıca döndüğümden de olabilir.tecrübe oldu benim için artık daha dikkatli dönüyorum...
geçmiş olsun.dediğin gibi bu olaylardan ders çıkarmak faydalıdır aslında.
iyi herhangibir zararın yok,ucuz atlatmışsın.özellikle scooter tipi motorlar
yerde sürüklenip gider.dikkat et dostum.tekrar geçmiş olsun:rendeer:
deme yaa dumura uğradım ama şimdi ben :queen: forumların cilvesi olsa gerek... ama hakkaten epey bi geçmiş yaa :queen: ben geçmiş olsun derken onu kastetmiştim aslında :queen:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk damlayan yağmura dikkat, koskoca yolcu minibüsü bile 90 derece kaydı önümde, bende cg vardı, yanımda bi çinli, adam bi fren yaptı motor bi yerde kendi başka yerde, tozlu yola ilk yağan yağmurda arka freni sıkmıyorum ancak yavaş gidip ön frenle idare ediyorum, scooterlar bu konuda çok kötü, çünkü vitesi hemen 1e alamazsın ki. değil mi