- Motosikleti
- Voge 250RR
Hayırlı geceler o zaman, düzgünce konuştuk sonuca da vardık,Dostum bak yaşı küçük insanlara gençlere özelden numaramı veriyorum bir durum olduğunda ilgileniyorum.
Ne düşündüğü umurumda değil.
Hayırlı geceler o zaman, düzgünce konuştuk sonuca da vardık,Dostum bak yaşı küçük insanlara gençlere özelden numaramı veriyorum bir durum olduğunda ilgileniyorum.
en başta anlamıyorsun sanıyordum artık anlamak istemediğine ikna oldum nato mermer nato kafa heralde insan polis olmak için bu mentalde olmak zorunda ekmek parası seni suçlayamıyorumDostum bak yaşı küçük insanlara gençlere özelden numaramı veriyorum bir durum olduğunda ilgileniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya kardeşim bana anlatma olayı gelip şundan alındım deme.
Az delikanlı olun alındım derken terörden yazıyorsun böbürlenerek.
Kim kimi alıyor terörden ?
Bin tane üye var kim terörden alınmış.
Sallamaya gelince salla sonra aaa beni terörden almadılar ne alaka de ?
3 gün değil 4 gün göz altın da kaldın !
normal vatandaş 24 saat.
Kadınlara bakış açın farklı mıHanım abla konu açtı diye yazmadık çok şükür kadınlara bakış açımız farklı.
Yani evet dediğiniz de doğru aslında daha ne olduğu belli olmadan anons belli olmadan motorcunun ne yapacağı belli olmadan vurması pek doğru değil.Bakın bu konuda size katılıyorum, fakat şöyle bir şey var. Sürekli kaçan birisi 12 kez durdurulup 16 ceza yemez, bunu çok iyi biliyorsunuz. Videoda kaçış manevrası yapmadığını, yapacak gibi gözükmediğini de biliyorsunuz.
Ben yapılan müdahale yanlış bile demiyorum, o motorcunun videoyu defalarca kez izlememize rağmen durup durmayacağını, kaçıp kaçmayacağını biz bile net olarak anlayamamışken. Belki de kaçmayacak bir motorcuyu, durup cezasını ödeyecek bir vatandaşı çarparak durduramazsın.
Siz hiç mi ihlal etmiyorsunuz hız kurallarını? Belki de duracaksın, düzgünce anons geçilmemiş sana, yanında bir trafik polisi arabası görüyorsun ve önüne kırıp sana çarpıyor, ne tepki vereceksin?
Kaldı ki ben şu adamın önünde bir vatandaş bıçaklansa müdahale etmeyeceğinden de o kadar eminim ki...
Benim burada sorun ettiğim şey o hareketi ona motorcu olduğu için yapabiliyor olması, dediklerimi anlayabiliyorsunuzdur umarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu adam 12 kez durdurulmuş, kaçında araçla çarpıp yere düşürülmüş de durmuş bu adam, çok bilmiş o aklın buna da yorum yapsın hadi. O motoru 13 yaşındaki çocuğa ver 12 kez durdurulup 16 ceza yemez. Adam ihlal yapmışsa da ödemiş parasini kaçmış mi?
Bunlar yakinda adami peygamber ilan edip müridi bile olurlar .
![]()
![]()
![]()
![]()
Bura da yaşı küçüklere ve büyüklere saygımdan seni ağlatacak cevabı vermiyorum.Kadınlara bakış açın farklı mıbu ne demek?
Sen hangi meslekten kazanıyorsun ekmek paranı ?en başta anlamıyorsun sanıyordum artık anlamak istemediğine ikna oldum nato mermer nato kafa heralde insan polis olmak için bu mentalde olmak zorunda ekmek parası seni suçlayamıyorum
Kacacagi veya duracağı belli değilken yapması sorun zaten. Aynısını bi ticari sürücüsüne yapsın veya bir saldirgana bakalım..umrumda mı? polisten kaçan adama acımam.
Kacacagi veya duracağı belli değilken yapması sorun zaten. Aynısını bi ticari sürücüsüne yapsın veya bir saldirgana bakalım..
Her neyse siz polisinizi yüceltip kendinizi gömmeye devam edin yarın öbür gün hiçbir vasfı olmayıp verilen yetkiyle güç zehirlenmesi yaşayan bi denyo oğluna aynı hareketi yaptığında anlarsın.
Tamam işte yapmıyor ya sorun orada, gücü motorcuya yetiyor ya. Ayağa kalkıp saldirmadigi için pişkince evraklarını sorabiliyor ya...Aynısını evet ticariye de yapsın, polisin dur ihtarına uymuyorsa fazlasını da yapsın hatta.
Bunun polis yüceltmek ile alakası yok, algı oyunu yapıp siyasi yola sokmaya calısmayın konuyu. Polisin güç zehirlenmesi yaşıyor olması polisten kaçan bir magandayı haklı cıkarmaz.
Tamam işte yapmıyor ya sorun orada, gücü motorcuya yetiyor ya. Ayağa kalkıp saldirmadigi için pişkince evraklarını sorabiliyor ya...
Aklınız nasıl çalışıyor bilmiyorum siyasi yola sokmaya çalışmayın demişsin, şu ülkede siyaset benim umrumda olan en son şey biliyo musun
Aynı fikirdeymişiz sadece farklı yorumluyormuşuz. Bu cümlelerine harfi harfine katılıyorum ben maalesef özellikle videodaki şahısta doblocuya aynı muameleyi yapacak şey görmediğim için çok ayar oldum.Bana kalsa polis kendinden kaçan doblocunun da motorcunun da kamyoncunun da bacaklarına sıksın 2 kurşun.
Fakat buradaki dip not şu; polisimizin etik olarak adaletli ve psikolojik olarak manyak olmaması lazım. o da pek mümkün değil bu ülkede.
(istisnalar hariç)
Zeki Müren de bizi görecek mi???Piril piril bir Türk genci WSBK da 3. defa sampiyon olmus , acilan baslikta 9 tebrik mesaji var.
Sperm zaiyati bir gerizekali aptal aptal davranmis 19 sayfa savunma yazan insanlar var .
Kendinize bir de motorcu diyorsunuz. Ayiptir.
Piril piril bir Türk genci WSBK da 3. defa sampiyon olmus , acilan baslikta 9 tebrik mesaji var.
Sperm zaiyati bir gerizekali aptal aptal davranmis 19 sayfa savunma yazan insanlar var .
Savunanlar da genelde onlar gibi olduğundan abi o.Piril piril bir Türk genci WSBK da 3. defa sampiyon olmus , acilan baslikta 9 tebrik mesaji var.
Sperm zaiyati başkalarına zarar vermesin diye uğraşıyor millet.Piril piril bir Türk genci WSBK da 3. defa sampiyon olmus , acilan baslikta 9 tebrik mesaji var.
Bir iletişim problemi var buradakiler arasında.
Motorcunun kaçar gibi bir hali yok, kaçacak olsa polis o arabayla onun bol bol tozunu yutar ancak. MT-09, 120 beygirlik motor, 0-100km.yi 3 saniye civarında görüyor.
Polisin herhangi bir dur ihtarı, siren sesi, sağa çek anonsu vs. gibi bir şey halen ortada yok.
E bu durumda, elemanın polisten kaçması, ispatı olmayan bir iddia şeklinde bana göre.
Hadi farz edelim kaçıyor - polisin bu şekilde onu durdurma gibi bir yetkisi yok. Nitekim valiliğin de açıklaması bu yöndeydi.
Daha önce de sorduğum gibi: Otomobille polisten kaçan birisini polis hiç otomobili şarampole yuvarlayarak, ya da bariyerlere sıkıştırıp elemanı tost yaparak durdurmuş mudur?
Ben görmedim - bilmiyorum.
Tüm bunları söylüyoruz, ama karşıt görüştekiler sanki bizim bu olayda kayıtsız-şartsız motorcuyu savunduğumuzu anlıyorlar.
Bu da yanlış.
Şahsım adına ben diyorum ki, burada kim suçlu, kim suçsuz belli değil, yani motorcuyu hiç bir mesajımda savunmadım.
"Polisin durdurma şekli yanlış" demekteyiz. Çünkü motorcunun canına kasıt var - ölebilir, ya da sakat da kalabilirdi.
Umarım bu sefer anlatabilmişimdir. Gene anlatamamışsam, artık bu konuya başka bir şey yazmamayı düşünüyorum.