Dun Kaza Yaptım :(

Her hangi bir trafik kazasında taraf iseniz karsı tarafla diyalogunuz nasıl olur? Nasıl bir tavır se

• Karşı taraf hep suçludur üzerine giderim. Kavga ederken kafama darbe almamak için kaskımı cıkarmam.

Oy: 0 0.0%
  • Baskın gelen haklıdır düşüncesi ile konuya yuksek sesle girer ses tonumu hep onunkinin bir ust seviy

• İki tarafında sok olabilecegini dusunur. Geçmiş olsun der. Motorumun masrafının karşı tarafınkinden

• Kullanılan toplam oy
    18
Hepinize tesekkur ediyorum. :rendeer: Allah'a sukur kazasız belasız atlattım.

Kaza bela hepimizden uzak olsun. Bugün parca fiyatlarını da sordum. Masraf 50 YTL bile tutmayacak sanırım.

:flower:

"Sadobey" büyük geçmiş olsun bundan sonra kazasız belasız iki teker üstünde günler dilerim :rendeer:

dostum geçmiş olsun motora binipte kaza atlatmayan hiçkimsenin olmadığını düşünüyorum.Hele birde bizim gibi trafik kurallarının hiçe sayıldığı,motosikletin sürücüler tarafından hiç dikkate bile alınmayıp,hatta bazı sürücüler tarafından özellikle sıkıştırılmaya çalışıldığı bir ülkede her motor kullananın başına gelebilecek kazalardan birini atatlatmışsın.Bütün motosiklet kullanan dostlara kazasız ve dikkatli sürüşler diliyorum. :rendeer:

çok çok geçmiş olsun. kaza pisikolojisini iyi bilenlerdenım sanırım. 2002 yılında eşimin bir arkaşı ile bodrum metro gros marketten dönerken biz de kaza yaptık. honda sh100 ile yaz sıcağında arkadaşımı tutmadan bir elimde prınter kartuş,bir elimde küçük koli yavaş giderken (60 ) yaklaşık 150 m ilerde geliş yönüne bakmadan çıkan bir arabaya çarptık. (yazarken bile o anı yaşar gibiyim) arkasaşımda çizik bile yokken benim ihmalim yüzünden arkadan fırlayıp arabanın arka bagajının üstünden yuvarlanarak yere düştüm. kask da olmadığı için başımı şiddetle yere çarpmıştım. bir anda heryer bembeyaz ve ugultu seklınde konuşmalar duymuştum.neyse arkasasımda ehlıyet olmadığından karsı taraf suçlu olmasına ramen dava açamadık . kafatası çatlağı tehşisi ile 4 gün hastanede yatan ben oldum. allaha kimseye böyele bir durumla karşılaştırmasın.
bu bana çok iyi bir ders olmuştur. hava ne kadar sıcak olursa olsun , gidilecek mesafe yakın bile olsa kaskı takmak gerekıyor. bi de arkasına bindiğiniz arkadaşınızın ehliyeti olduğundan emin olun :)
kazasız belasız günler dikeğim ile ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar