Dun Kaza Yaptım :(

Her hangi bir trafik kazasında taraf iseniz karsı tarafla diyalogunuz nasıl olur? Nasıl bir tavır se

• Karşı taraf hep suçludur üzerine giderim. Kavga ederken kafama darbe almamak için kaskımı cıkarmam.

Oy: 0 0.0%
  • Baskın gelen haklıdır düşüncesi ile konuya yuksek sesle girer ses tonumu hep onunkinin bir ust seviy

• İki tarafında sok olabilecegini dusunur. Geçmiş olsun der. Motorumun masrafının karşı tarafınkinden

• Kullanılan toplam oy
    18
Kartal Devlet Hastanesine cıkan kopruye yanyoldan girerken. Dikimevinin önünde. Yol S seklinde ve kıvrımda asfalt birden bitip toprak baslıyor. Kucuk kardesim ondeki motorla seyrediyor. Ben de ardındayım Karsıdan gelen araba ile kıvrımın dar oldugu viraj da omuz omuza geldik. Araba da bende dar alamadık. Saga kacmayı dusundum ama sagda arka tekerim asfaltın bitip topragın basladıgı 10 cm falan yukseklik farkının oldugu sınırdaydı. Direksiyon cevrim yayının sonuda ben de yeterli derecede yatmıştım ama. Toplama sansım yoktu. Toparlamayınca. Çarpmadan kontrollü bir şekilde Frenleyip motoruda devirirken aynı anda Motordan atladım. Bende sadece 3 küçük soyuk, avuç içimde küçük bir şişlik, sol ayak basparmağım küçük bir sızı ile atlattım. Motorda ise Ön çamurluk ve sağ dolap kırıldı. Önfren kolu egilip. Fren pedalı takıldı.

Panik yapmadan. Soğuk kanlı davrandığım, Gözümüde tek noktaya sabitlemediğim, zamanlamayı çok iyi ayarladığım için şanslıydım. Karşı taraf biraz panikledi üzüldü ama suçun büyüğü bendeydi. Ona göre de ondaydı.

Kazalar herkesin başına gelebilir. Trafikte herkes hata yapabilir veya hata yapmasak bile kazalar oluşabilir. Ama herşeyden önemlisi konuya geçmiş olsun ile girmek, Nezaketle konuşmak her zaman iyidir.

Kaza yaptığım için üzgündüm ama yaşadığım olay hoşuma gitti. Biraz ağrım vardı ama trafikte herkesin kaza sonrası canavar olmadığını da görmüş oldum.

Sitedeki derslerin onemini de anlamış oldum. Kaza anında algılarımı bir yere kilitlemememin faydasını gordum. O 3-4 saniyelik zaman diliminde bircok seyi dusunup. Arka tekerligimin durumunu bile gozumle kontrol edebildim. Herkesin Sitedeki teorileri okumalarını tavsiye ediyorum.

Kazasız belasız gunler dilerim.

Sadobey cok gecmiş olsun arkadasım sende bişey olmadıgına sevindim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Dostum.

Geçmiş olsun hocam soguk kanlılık örnek olsun neiştir kaza sezonu açıldı sanki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun , iyiki sana bişi olmamış.......... :cat:

Sadobey kardeş çok büyük geçmiş olsun Allah kimseye kaza bela vermesin inş.

gecmiş olsun sadobey , beyseki ucuz atlatmışsın ya benim gibi yatakta olsaydın 20 gün

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sadobey, geçmiş olsun amca....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Büyük geçmişler olsun kardeşim.Aman bidaha olmasıın.. :salut:

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun kardeşim :rendeer: allah beterinden saklasın
kışın yağmurda motor kullancaksak
yazınki kullanım pozisyonlarının bazılarını kışın yapmamakta yararlar var
çok daha dikkatli olmamız lazım
ıslak yolda virajlarda motoru çok yatırmamak lazım
vede süratı olduğunca azaltmada çok fayda var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar