Kadınlar erkekte güce (erk) bakar. Erkek kelimesinin temelnde zaten güç yatar. Kimisi gücü parada görür bu sebeple spor arabası olanı, spor motoru olanı falan paralı olarak görür. En temel de aslında gücü omuzlarda ve kalçalara bakarak anlamaya çalışırlar. Yani dar popo geniş omuz çoğu kadının tercihidir. Fakat göbekte bazen zenginliği temsil edebilir. Çok normal çünkü bilinçaltında çocuklarına babalık yapıp sahip çıkabilecekler mi onu düşünürler falan filan... Böyle bir açıklama getirilebilinir. Günümüz tüketim toplumunda para=güç olduğuna göre tıfılda olsan paran varsa sana bakacak, motoruna binecek, diğer kadınlara bununla hava atabilecek çok hatun vardır.
E sen hatunların neresine bakarsın, iri göğüs, ince bel, gösterişli bir kalça doğurganlığı temsil eder, bu sebeple buralara bakarsın. Erkeklerde istemeden bu noktalara dikkat edeler, e bir de yüzüde güzel ve akıllıysa tam bir anne adayıdır. İnsan doğasında üremek, neslini devam ettirmek çok önemli bir yer tutar, bu sebepten bilinçsiz olarak kısa bir ilişki olacaksa bile erkek ve kadaınlar birbirlerinde buna benzer özelliklere dikkat ederler.
Bu kadar gereksiz bulunan bir konuya neden zahmet edip bu kadar yazdın derseniz. Boş vakit diyeyim...
Bu arada seco drag; "dulumsuz" ne demek? sözlükten bakın falan demişsin baktım yok öyle birşey ya da bulamamadım, neymiş bir söylesene...