dulumsuz soru ama mrk işte benimki?

Yaw koymayın şöyle resimleri şuraya :)
Canım sıkılıyo moralim bozuluyo kış geldi :pr:

soldakini tavlasan nolur tavlamasan nolur :queen: ama sağdakine bin scooter feda olsun :queen:

boş bi konu

konu açmış olmak için konu açmayın kütfenn

sayın moderatörler kitleyin şu konuyu ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadınlar erkekte güce (erk) bakar. Erkek kelimesinin temelnde zaten güç yatar. Kimisi gücü parada görür bu sebeple spor arabası olanı, spor motoru olanı falan paralı olarak görür. En temel de aslında gücü omuzlarda ve kalçalara bakarak anlamaya çalışırlar. Yani dar popo geniş omuz çoğu kadının tercihidir. Fakat göbekte bazen zenginliği temsil edebilir. Çok normal çünkü bilinçaltında çocuklarına babalık yapıp sahip çıkabilecekler mi onu düşünürler falan filan... Böyle bir açıklama getirilebilinir. Günümüz tüketim toplumunda para=güç olduğuna göre tıfılda olsan paran varsa sana bakacak, motoruna binecek, diğer kadınlara bununla hava atabilecek çok hatun vardır.

E sen hatunların neresine bakarsın, iri göğüs, ince bel, gösterişli bir kalça doğurganlığı temsil eder, bu sebeple buralara bakarsın. Erkeklerde istemeden bu noktalara dikkat edeler, e bir de yüzüde güzel ve akıllıysa tam bir anne adayıdır. İnsan doğasında üremek, neslini devam ettirmek çok önemli bir yer tutar, bu sebepten bilinçsiz olarak kısa bir ilişki olacaksa bile erkek ve kadaınlar birbirlerinde buna benzer özelliklere dikkat ederler.

Bu kadar gereksiz bulunan bir konuya neden zahmet edip bu kadar yazdın derseniz. Boş vakit diyeyim...

Bu arada seco drag; "dulumsuz" ne demek? sözlükten bakın falan demişsin baktım yok öyle birşey ya da bulamamadım, neymiş bir söylesene...

tek cümlede anlatmak istediğim şeyi uzun uzun anlatmışsın... klavyene sağlık...:cat:
seco drag ;hala bi artçı bulamadıysan ben sana ödünç artçı veririm ,ara sen beni::xs06::

yani sen altına atacan şöyle bi motor gördüğün kızların %60 ah keşke bende bu adamın arkasında olsaydım derler (marmaristeydim).. (inan bana bizzat kendim denedim önce biraz korkuyorlar ama yinede binmeden duramıyorlar ve sonra bu onlar için bir tutku oluyor aşırı hız yapmamak şartıyla)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar