dulumsuz soru ama mrk işte benimki?

Ben de ne yazık ki superbike tarzı motorlardan hoşlanan karşı cinsten pek hoşlanmıyorum.
Yani amacı super olmak olan hatunla işim olmaz.
Ben LPG ya da Dizeli tercih ediyorum..

Abi lpg yangın durumlarında sakat oluyor mazallah patlar felan:mrgreen:. Bence en iyisi dizel:queen:

GKN

bi racing kullanıcısı olarak bişi derdim ama
neys...

Ben de ne yazık ki superbike tarzı motorlardan hoşlanan karşı cinsten pek hoşlanmıyorum.
Yani amacı super olmak olan hatunla işim olmaz.
Ben LPG ya da Dizeli tercih ediyorum..

:mrgreen: aynen abi :queen:

Soruna gelince;

Sürüş/Oturuş pozisyonu bu konuda etken olabilir :p

Bencede La Havleeee :mrgreen:

arkadaşlar sizin bizim scooterter ler 2-5 bin ytl arası adamın super sportu 20-30 bin ytl arası kız da diyo bunda para var yürü bunla takılalım ama bilmiolarki bende para var ama babam izin vermio cbr 1000rr alcağımı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Git bir tane cansız manken al..Geçir kaskı...Kimse anlamaz...Birde uzun sarı peruk tak....

O biçim havan olur...20.000 ytl verip ss almaya ne gerek var hava atmak için... 100 liraya halledersin...

Yok vallaaa ss kullanıcısı tanıdığım var mesela.. Bi hatun aldı arkaya ki vallaaa scootera bile alınmayacak cinsten :cherry:

Demekki neymiş ss tekilerin hepsi güzel olmuyomuş :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ölecem gülmekten beee................::xs06:: abi çok düşündün mü bu soruyu ? arkadaşa kızmıyorum, valla tamamen içgüdüsel ve hormonlarının etkisinde kalarak söylemiş....:p kızlar arkada oturmak zorunda değil , teslim et gidonu sen arkaya geç::xs06:: bak bir de arkaya oturan kızlar genelde kask takmaz... o da dikkatini çektimi...? hele hele benim gibi bencil bir insansa süren ,kızın kafasının kırıldığı umrunda mı pehhh ::xs06::

Git bir tane cansız manken al..Geçir kaskı...Kimse anlamaz...Birde uzun sarı peruk tak....

O biçim havan olur...20.000 ytl verip ss almaya ne gerek var hava atmak için... 100 liraya halledersin...

hahhahah başka bişey denilmeyecek kelimeler helalin var:queen::queen::queen:

Kadınlar erkekte güce (erk) bakar. Erkek kelimesinin temelnde zaten güç yatar. Kimisi gücü parada görür bu sebeple spor arabası olanı, spor motoru olanı falan paralı olarak görür. En temel de aslında gücü omuzlarda ve kalçalara bakarak anlamaya çalışırlar. Yani dar popo geniş omuz çoğu kadının tercihidir. Fakat göbekte bazen zenginliği temsil edebilir. Çok normal çünkü bilinçaltında çocuklarına babalık yapıp sahip çıkabilecekler mi onu düşünürler falan filan... Böyle bir açıklama getirilebilinir. Günümüz tüketim toplumunda para=güç olduğuna göre tıfılda olsan paran varsa sana bakacak, motoruna binecek, diğer kadınlara bununla hava atabilecek çok hatun vardır.

E sen hatunların neresine bakarsın, iri göğüs, ince bel, gösterişli bir kalça doğurganlığı temsil eder, bu sebeple buralara bakarsın. Erkeklerde istemeden bu noktalara dikkat edeler, e bir de yüzüde güzel ve akıllıysa tam bir anne adayıdır. İnsan doğasında üremek, neslini devam ettirmek çok önemli bir yer tutar, bu sebepten bilinçsiz olarak kısa bir ilişki olacaksa bile erkek ve kadaınlar birbirlerinde buna benzer özelliklere dikkat ederler.

Bu kadar gereksiz bulunan bir konuya neden zahmet edip bu kadar yazdın derseniz. Boş vakit diyeyim...

Bu arada seco drag; "dulumsuz" ne demek? sözlükten bakın falan demişsin baktım yok öyle birşey ya da bulamamadım, neymiş bir söylesene...

Motor sadece motordur:mrgreen::mrgreen:

Racing deee, scooter daaaa, mühim olan Arkana Atabilme becerisidir:mrgreen: Kızlarla ilgili olmak için bir kişinin ihtiyaç duyacağı eğer Motorsa, kesinlikle tedavi öneririm ben, hem daha ucuz:mrgreen:
hakket yaa, türkiyede amerikanın tam tersi, psikiatristler daha ucuz Motosikletlerden:silent::silent:
Şimdi arkadaş!!!
Yazdığın ve sorduğun şeyi ancak anladım, şahane edebi bir dil var belkide o yüzden:silent: racing Motorun arkasına pinen bayanlar, motosikletin normalde tek kişilik imal edilmesi sebebi ile daha göze batıyorlar, aslında bir çok motorun arkasında bayanlar var, kişinin nereye-ne için baktığına bağlı. Motosiklete baktığımda mesela: şahane bir çift doya doya geziyor derim güzelim motor ile... Kızlara bakarsak eğer, oooo, ne biçim pisiklete piniyor, ya da ne biçim bir otobüs Durağında bekleyişi var, ya da ''ben olsam daha güzel binerdim'' diyebilir insan...
Kızları güvenli bir şekilde heyecanlandırmak bir anlamda görevimizdir. ama önemli olan bu işin ''Sadece Motosiklet ile yapılabileceğini zannetmemek'' olması gerektiği de görevimizdir.:mrgreen:
amman kimse duymasın:mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motor sadece motordur:mrgreen::mrgreen:

Racing deee, scooter daaaa, mühim olan Arkana Atabilme becerisidir:mrgreen: Kızlarla ilgili olmak için bir kişinin ihtiyaç duyacağı eğer Motorsa, kesinlikle tedavi öneririm ben, hem daha ucuz:mrgreen:
hakket yaa, türkiyede amerikanın tam tersi, psikiatristler daha ucuz Motosikletlerden:silent::silent:
Şimdi arkadaş!!!
Yazdığın ve sorduğun şeyi ancak anladım, şahane edebi bir dil var belkide o yüzden:silent: racing Motorun arkasına pinen bayanlar, motosikletin normalde tek kişilik imal edilmesi sebebi ile daha göze batıyorlar, aslında bir çok motorun arkasında bayanlar var, kişinin nereye-ne için baktığına bağlı. Motosiklete baktığımda mesela: şahane bir çift doya doya geziyor derim güzelim motor ile... Kızlara bakarsak eğer, oooo, ne biçim pisiklete piniyor, ya da ne biçim bir otobüs Durağında bekleyişi var, ya da ''ben olsam daha güzel binerdim'' diyebilir insan...
Kızları güvenli bir şekilde heyecanlandırmak bir anlamda görevimizdir. ama önemli olan bu işin ''Sadece Motosiklet ile yapılabileceğini zannetmemek'' olması gerektiği de görevimizdir.:mrgreen:

Muzaffer abi merhaba :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özellikle bu bayan arkadaşlarımızın giydiği ayakkabılara da dikkat ederseniz sevinirim
resmen kokoş ayakkabısı giy botlarını kapat belini atla motosikletin arkasına allahım ya
bu konuda yazacak çok şeyim var ama susuyorum ellerindeki çantaları da konunun artısı :pr:

:queen: Burası güzel olmuş abi :) Sadece motorla olmaz başka şeylerimizle de heyecanlandırmalıyız kızları :) O zaman scooterda olsa binerler önemli olan heyecanlandırmak :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar