Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:cat:cogu racing motoru olanlar genelde arkaların da gzl kızlar oluyo(yanlış anlamayın yengemizdir)yani diyorum ki acaba niye var cok rasgeldim ve hepsin de de var.motoru olan arkadaşlar cvp lar için tşk ederim .:cat:
seco drag arkadaş,
Öncelikle düzgün bir Türkçe ile topik açsaydın da biz de anlayaydık ne derdin olduğunu, o na göre bir derman arardık hep beraber:silent::silent::silent:
Burası 'msn' ortamı değil güzel kardeşim kısaltmaların gereksiz, bak forum kurallarında da yazıyor.
Soruna gelince bence estetik ve güç olarak gösterişli o tür motorlar ilgiyi gerçekten iyi topluyorlar, o tarza aşık arkadaşların hiç 'kız tavlama' kaygısı olduğunu da sanmıyorum. Yani kızlar arazi tipi motorları çekici bulsalarda (pek olası değil tabi istisnalar harici) yarış tipi motorlar hep üst sıralarda yer alacaktır.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohooo bnm hiç derdim yoh valla benim yaştakiler bunu bulduklarına dua ediyolar ama ybrye de bindircem sonra twister sonra gs 500 sora yatay geçiş r6 zati 1 senedir vitesli kullanmayı pekiştirmeye çalışıyom ii kavrayım para hazır korumalarda tabii
Ne yani SS'e binen ölür mü demek bu çok saçma araçları tehlikeli yapan insanlardır kimse ssin var diye 300+ yapmak zorundasın demiyo.zevkler tartışılmaz demek ki SSler daha çekici
Valla arkadaşım o kadar günübirlik racing motora bindim ancak şimdiye kadar arkama hiç kimse oturmadı sen arabada kasapsın bunda bizi öldürürsün diye ama diğer arkadaşlara bişey diyemem
Ben de ne yazık ki superbike tarzı motorlardan hoşlanan karşı cinsten pek hoşlanmıyorum.
Yani amacı super olmak olan hatunla işim olmaz.
Ben LPG ya da Dizeli tercih ediyorum..
kardeş geçen gün bayan bi arkadaşımın yanına gittim cbr y le kızın ilk lafu "bu niye çok küçük?" demekki bizimkilerin ebatları oyuncak gibi kalıyo hoş arkaya birisn alsam dik bi rampada 1 den 2 atmam için 8-9.000 devir görmem gerekiyo ya neyse