dulumsuz soru ama mrk işte benimki?

:cat:cogu racing motoru olanlar genelde arkaların da gzl kızlar oluyo(yanlış anlamayın yengemizdir)yani diyorum ki acaba niye var cok rasgeldim ve hepsin de de var.motoru olan arkadaşlar cvp lar için tşk ederim .:cat:

Özellikle race motora binen kızlar gözüne takılıyodur senin ...
Arkadan takipte edersin belki:p:p:p:p:pP:
10bg5kp4.png

Son düzenleme:
seco drag arkadaş,
Öncelikle düzgün bir Türkçe ile topik açsaydın da biz de anlayaydık ne derdin olduğunu, o na göre bir derman arardık hep beraber:silent::silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
le havle
25 kere le hawle

Kızlar racing motorları daha çok beğeniyorlar.. tanıdığın kız varsa sorabilirsin..

ama ya bu kadar hepsinde'mi kız olur ya.yani benim merakım kızlar ölümü bile göze alıyosa büyük cesaret yan ii

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Burası 'msn' ortamı değil güzel kardeşim kısaltmaların gereksiz, bak forum kurallarında da yazıyor.

Soruna gelince bence estetik ve güç olarak gösterişli o tür motorlar ilgiyi gerçekten iyi topluyorlar, o tarza aşık arkadaşların hiç 'kız tavlama' kaygısı olduğunu da sanmıyorum. Yani kızlar arazi tipi motorları çekici bulsalarda (pek olası değil tabi istisnalar harici) yarış tipi motorlar hep üst sıralarda yer alacaktır. :)

kıskanmamak lazımm.birgün gelir senin benim arkamada binerler.istersen onlara kullandırırsın:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohooo bnm hiç derdim yoh valla benim yaştakiler bunu bulduklarına dua ediyolar ama ybrye de bindircem sonra twister sonra gs 500 sora yatay geçiş r6 zati 1 senedir vitesli kullanmayı pekiştirmeye çalışıyom ii kavrayım para hazır korumalarda tabii :D:D:)

başlığa katılıyorum hemde cok lüzumsuz bi konu arkadaşım sende bul bi tane ister racing motora bindir ister today'a

Valla arkadaşım o kadar günübirlik racing motora bindim ancak şimdiye kadar arkama hiç kimse oturmadı sen arabada kasapsın bunda bizi öldürürsün diye ama diğer arkadaşlara bişey diyemem

hayır bi de olayın şu boyutu var ss makinalar sadece 600cc ve üzeri mi oluyo benim cbr 125 de ss nolcak

Ben de ne yazık ki superbike tarzı motorlardan hoşlanan karşı cinsten pek hoşlanmıyorum.
Yani amacı super olmak olan hatunla işim olmaz.
Ben LPG ya da Dizeli tercih ediyorum..

hayır bi de olayın şu boyutu var ss makinalar sadece 600cc ve üzeri mi oluyo benim cbr 125 de ss nolcak

kardeş geçen gün bayan bi arkadaşımın yanına gittim cbr y le kızın ilk lafu "bu niye çok küçük?" demekki bizimkilerin ebatları oyuncak gibi kalıyo :) hoş arkaya birisn alsam dik bi rampada 1 den 2 atmam için 8-9.000 devir görmem gerekiyo ya neyse :)

Bence sen motorla değil karizmayla etkilemeye bak

Forumdan Uzaklaştırıldı
hey allam bu avrupalılar asmıs olayı karıya baq tam korumalı binmis motora keske herkes boyle binse :thumleft:::firca::::xblink:::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar