Motor sadece motordur:mrgreen::mrgreen:
Racing deee, scooter daaaa, mühim olan Arkana Atabilme becerisidir:mrgreen: Kızlarla ilgili olmak için bir kişinin ihtiyaç duyacağı eğer Motorsa, kesinlikle tedavi öneririm ben, hem daha ucuz:mrgreen:
hakket yaa, türkiyede amerikanın tam tersi, psikiatristler daha ucuz Motosikletlerden:silent::silent:
Şimdi arkadaş!!!
Yazdığın ve sorduğun şeyi ancak anladım, şahane edebi bir dil var belkide o yüzden:silent: racing Motorun arkasına pinen bayanlar, motosikletin normalde tek kişilik imal edilmesi sebebi ile daha göze batıyorlar, aslında bir çok motorun arkasında bayanlar var, kişinin nereye-ne için baktığına bağlı. Motosiklete baktığımda mesela: şahane bir çift doya doya geziyor derim güzelim motor ile... Kızlara bakarsak eğer, oooo, ne biçim pisiklete piniyor, ya da ne biçim bir otobüs Durağında bekleyişi var, ya da ''ben olsam daha güzel binerdim'' diyebilir insan...
Kızları güvenli bir şekilde heyecanlandırmak bir anlamda görevimizdir. ama önemli olan bu işin ''Sadece Motosiklet ile yapılabileceğini zannetmemek'' olması gerektiği de görevimizdir.:mrgreen:
amman kimse duymasın:mrgreen: