Ducati Scrambler varken Honda Nx500 almak!

Satılmaz değil ama ben biraz yükseltiyorum 350-375k, çıkar biri ilandaki fiyattan ben bu parayı veriyorum diyip alabilirde aynı zamanda ama fiyat bencede yüksek.

Gücünden hacminden ziyade motorun ne iş yaptığı da önemli. Forza dediğin alet motosiklet camiasının doblosudur. Çok yönlüdür. Herkese hitap eder. Scrambler ile semtteki kafeye gidersin.
Şu şarkıyı 2010'da Sonisphere İstanbul'da dinlemek vardı ya. Tabi benim yaş 11 o zamanlar :D Ama Youtube'da kaydı var, o kayıtta atılan solo orijinalinden çok daha güzel ya arada açıp dinlerim.

• Beğen
Tepkiler: ACT
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu başlıkta yazılanları herkes iyi okusun.
sıfırdan farksız bir ducatiye forza fiyatı cekildiğini herkes görsün.

motor alırken çok dikkatli olun arkadaşlar..
ducati,guzzi muzzi, cart curt almayı düşünenler de iyi baksın.
mafya gibi,..giriyosun ama çıkamıyosun. ya da kol bacak bırakıyosun.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Biz fakir ama guruluyuz, ayrı dünyaların insanıyız.

Motosikleti
Forza 250

valla şu v100 mandellolardan çok istiyorumda hele o yeşil olanları çok güzel,ama 500 liraya alıp sonradan 350 bin liraya satmak için yalvarmak istemiyorum :D

Motosikleti
K 1600 GTL

Yani bizim millet motordan anlamıyorsa Ducatinin guzzinin günahı ne... anca Honda Yamaha ben motosiklet camiası kadar mazoşist bir camia görmedim.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Scrambler tarzı motosikletler bekâr isen ve/veya keyif amaçlı 2. motor olarak alınan motorlardır da ondan.
Ülkemizde insanların öncelikleri 1️⃣ Az Yakması, 2️⃣ Piyasası Olması 3️⃣ Kullanışlı/Çok Amaçlı (Günlük ulaşım, şehirler arası yolculuk, artçılı-yüklü yolculuk vs.) olduğu için keyfine pek para harcayamıyorlar.
İnsanların 2. veya 3. motor alacak gücü olsaydı ve distribütör ilgili olsaydı onun da piyasası olurdu.
O yüzden ya tutkuyla Ducati Scrambler'a aşık olup senelerce hatta ömürlük bineceksen alırsın ya da zenginsen.

Bende Triumph Street Twin var, hurda olana kadar binmek için aldım evladiyelik motorum, çok da severek biniyorum, gittiği yere kadar da bineceğim.
Ama tanıdığın usta yoksa Korlas ve yetkili servisleri para anlamında öpüyorlar. Muhteşem işçilikleri olduğu da söylenemez.
Aksesuar desen çok pahalı. Ülkede bu motorlara yan sanayi aksesuar yapan firma yok. GP kompozite mail attım parası neyse verelim şunu yapar mısınız diye yapamayız dediler. Başka yer buldum yaparız dediler sonra iletişim kurmaya çalışıyorum bu sefer geri dönüş yapmıyorlar. Geçen sene Aralık'ta Korlas'tan bir arka çanta demiri sipariş verdim hala gelmedi. Artık sormayı bıraktım onların da aramaya niyeti yok zaten. Nitekim Temu'dan ucuz koton bir yan çanta aldım onlarla idare edeceğim.

Yani demem o ki, piyasasının olmaması, aksesuar bulunmaması, distribütörün Korlas olması sebeplerinden alıcı kitle az olduğu için ucuza gidiyor.
Yoksa efsane motorlar (bana göre), sürüş keyifleri muazzam.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150

Yav Burak, bu forumda sırf bana nazire olsun diye Mandello alıp Dana Carpaccio yemeğe gidecek adamlar var. Abartma yani...daha yeni geldin, ne aristokrat üyelerimiz var bilmiyorsun tabii :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Kendin bakım masrafları çok diye kaçıyorsun , millete ayar veriyon.. :)
Oh ne ala memleket..
Şimdi de forzaya düştün..
PCX e düş 200 e ben alacam söz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendin bakım masrafları çok diye kaçıyorsun , millete ayar veriyon.. :)
Oh ne ala memleket..
Şimdi de forzaya düştün..
PCX e düş 200 e ben alacam söz...
alp sen bu başlıkta sürekli ağzın kulaklarında geziyosun dikkatimi çekiyor bu durum.

çok eğlendin gerçekten. insanlar zor durumda kalmasın diye uyarı yapıyorum.sen ise acımasızca 200 e düş deyip işin dalgasındasın.

yazık.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp sen bu başlıkta sürekli ağzın kulaklarında geziyosun dikkatimi çekiyor bu durum.

çok eğlendin gerçekten. insanlar zor durumda kalmasın diye uyarı yapıyorum.sen ise acımasızca 200 e düş deyip işin dalgasındasın.

yazık.
Böyle aaçılan konulara ağzımız çenemizdeyken cevap veremeyiz de ondan...
Başlık açıyorsun , kendince bir şeylere sinirlenmiş kızmışsın..
Sebeplarini de saymışsın... Sana bir büyüğün olarak (benden küçük olduğunu varsayıyorum) nedenlerini yazdım..
Hatta koca forumda herkes yazdı..
Ama sen hala isyandasın..
Burası Türkiye... Ve Türkiyenin en ekonomik forum sitesi... İstisnalar hariç genelde alt ve orta kesim..
E sen haliyle ducati ile başluk açarsan biz de ulaşamadığımız için mundar deriz doğal olarak..
Motoru hiç kimse kötülemedi.. hatta herkes eminim hastasıdır.. Ama bütçe ve kese ilişkisini atladın.. :)
Ayrıca kullanım amaçları ve tarzları da farklı...
Sen kıyaslamayı tercik ediyorsun...
Bak haaala diyorum ki Honda.. Hayat onda... :)
Ve eminim ki bunu satınca sen bir daha ducatiye yanaşmayacaksın.. :)
Ahanda yazdım buraya...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayat boyu baldırı çıplak, dötü açık bozkırda mızrakla gezip de yılda bir hafta Ayvalık'a tatile giden insanların hayatına bayılıyorum. Sürekli bakla, patates, fasulye ee bir yerden sonra denge şaşıyor, yaş da ilerleyince şiraze kayıyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayat boyu baldırı çıplak, dötü açık bozkırda mızrakla gezip de yılda bir hafta Ayvalık'a tatile giden insanların hayatına bayılıyorum. Sürekli bakla, patates, fasulye ee bir yerden sonra denge şaşıyor, yaş da ilerleyince şiraze kayıyor.
Kimden bahsediyon ?.. Dinayet başkanından mı ?.. :)

ya abi böyle bir motor ilanda beklerken insanlar neden gidip hondaya sıraya yazılıyor bana mantıklı açıklama yapacak biri var mı burada ?
Çok basit bunun açıklaması. Bilmediğine emin misin?

Dünya'nın her yerinde, Bologna'da bile NX500 Scrambler'dan fazla satacaktır. Doğal olarak zaten NX500'ün talebi daha yüksek olacak yani. İki model bazındaki kıyasın yanı sıra Honda da her zaman Ducati'den fazla talep görecektir. Bologna'da bile evet.
Bak daha Edirne'den girmedik. Girdikten sonra 81 ilin kaç tanesinde gönül rahatlığı ile Ducati sürülebilir? 10? Honda için bu sayı heralde 70 falandır. İki motorun işletme maliyetleri arasındaki fark yıllık %50'den az olacak mı sence? Bunun üstüne Türkiye'de Avrupa üretimi motorlarla ilgili insanların sayacağı kimi mantıklı kimi mantıksız dezavantajlardan sonra gerçekten şaşırıyor musun?

Açın şunun hesabını artık ya.. Yine lağıma döndü forum zaten.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Eyyy H.....N geldinse 3 nokta koy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar