Scrambler tarzı motosikletler bekâr isen ve/veya keyif amaçlı 2. motor olarak alınan motorlardır da ondan.
Ülkemizde insanların öncelikleri

Az Yakması,

Piyasası Olması

Kullanışlı/Çok Amaçlı (Günlük ulaşım, şehirler arası yolculuk, artçılı-yüklü yolculuk vs.) olduğu için keyfine pek para harcayamıyorlar.
İnsanların 2. veya 3. motor alacak gücü olsaydı ve distribütör ilgili olsaydı onun da piyasası olurdu.
O yüzden ya tutkuyla Ducati Scrambler'a aşık olup senelerce hatta ömürlük bineceksen alırsın ya da zenginsen.
Bende Triumph Street Twin var, hurda olana kadar binmek için aldım evladiyelik motorum, çok da severek biniyorum, gittiği yere kadar da bineceğim.
Ama tanıdığın usta yoksa Korlas ve yetkili servisleri para anlamında öpüyorlar. Muhteşem işçilikleri olduğu da söylenemez.
Aksesuar desen çok pahalı. Ülkede bu motorlara yan sanayi aksesuar yapan firma yok. GP kompozite mail attım parası neyse verelim şunu yapar mısınız diye yapamayız dediler. Başka yer buldum yaparız dediler sonra iletişim kurmaya çalışıyorum bu sefer geri dönüş yapmıyorlar. Geçen sene Aralık'ta Korlas'tan bir arka çanta demiri sipariş verdim hala gelmedi. Artık sormayı bıraktım onların da aramaya niyeti yok zaten. Nitekim Temu'dan ucuz koton bir yan çanta aldım onlarla idare edeceğim.
Yani demem o ki, piyasasının olmaması, aksesuar bulunmaması, distribütörün Korlas olması sebeplerinden alıcı kitle az olduğu için ucuza gidiyor.
Yoksa efsane motorlar (bana göre), sürüş keyifleri muazzam.