Ducati Scrambler varken Honda Nx500 almak!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese selamlar arkadaşlar

benim anlamadığım bir konu var. Biliyosunuz honda nx500ü 400.000 den sattı,şimdi de şımarıklıktan 485.000 diyor.

ya bu motoru alan ancak dünyadan haberi olmayan bir motorcu olabilir.Olayı ne bu nx500 ün?
işte size arkadaşımın gerçekten sıfırdan farksız scrambleri.

güç ,kuvvet desen ducati de.
kalite desen honda geri dönüştürülmüş plastik ve demir yığını.ducati nin seviyesi ise everest.
görüntü,klaslık ve imaj yine ducati.

ya abi böyle bir motor ilanda beklerken insanlar neden gidip hondaya sıraya yazılıyor bana mantıklı açıklama yapacak biri var mı burada ?

not:henuz 2200 km de bir motor için silindir, piston değiştimi tarzı mesaj atıp sululuk yapan olursa kalp kırarız.

Motosikleti
cbf 150
Korlas? hiç öptülermi seni orada. İnan acayip bağımlılık yapıyor beni speed tripleda öpmüşlerdi. Öyle böyle değil çok iyi öpüyorlar sen o aradaki 80bin tlye bakma korlas öptümü o 80bin ile kurtuldum dersin bak :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Scramble ile NX aynı segment mi ?
İkisininde kulanım amacı farklı..Motorlar farklı , hatta şekiller farklı.. Yani kısaca TARZ ı farklı..
Sana kötü gelen motor , kimbilir belki başkasının RÜYA sıdır belki..
Bana da sorsan NX derim..
Hiç düşünmeden..

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
tarzan rıfkı (Burak Kara)...

Ne oldu yav, Hornet'i sattın mı yoksa? Birden Honda düşmanı kesilmişsin forumda :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
forumda ilan vermek yasak değil böyle işlerle uğraşmanıza hiç gerek yok :)

ya arkadaslar scrambler dediğiniz aletin ön tekeri 18".

nx500 ne kadar adv ise bu bu da o kadar adv lik yapar. kaldıki kimse adv lik yapmıyor.

ya siz ciddi ciddi 400.000 tl ye bu scrambler yerine 485.000 e nx mi alırsınız.

şaşırdınız mı ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hazır motor altınızdayken aynı videoyu scramblerla çekip atar mısınız

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya arkadaslar scrambler dediğiniz aletin ön tekeri 18".

nx500 ne kadar adv ise bu bu da o kadar adv lik yapar. kaldıki kimse adv lik yapmıyor.

ya siz ciddi ciddi 400.000 tl ye bu scrambler yerine 485.000 e nx mi alırsınız.

şaşırdınız mı ?
Ciddi ciddi soruyormusun bir de ?...

Motosikleti
cbf 150
Burak kardeş sen anlamadın sanırım, Fransada yaşamıyor burdaki insanlar. Diyorum ya geç git al bir tane ducatide sonra gör ilk bakımda ne vericeğini. Sen kaç tane ducati gördün 30 bin kmyi geçmiş Türkiyede? ilanlara bak gözünü sevim adamlar alıyor 1 sezon kullanıyor sonra servis ücretini yada yedek parça fiyatlarını görünce pat diye satmaya çalışıyor. ne triumph ne ducati bu ülkede alınmaz.

Ciddi ciddi soruyormusun bir de ?...
alp tunay.
scrambler bu nx ten tam yuzde 50 daha pahalı tüm dünyada.

bu ne demek biliyon mu ?
dallas steak yerine abi ben kuru fasulye seviyom yaa daha sağlıklı demek gibi bişey.

ducatiyi bilen bilir. fakat destek mesajları beklerken büyük hayal kırıklığı yaşadığımı ititaf etmem gerek.

uzuldum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp tunay.

bu ne demek biliyon mu ?
dallas steak yerine abi ben kuru fasulye seviyom yaa daha sağlıklı demek gibi bişey.

ducatiyi bilen bilir. fakat destek mesajları beklerken büyük hayal kırıklığı yaşadığımı ititaf etmem gerek.

uzuldum.
Haala anlamak isemiyorsun sanırım...
Yüzde 50 pahalı diyosun...
Satsana o zaman 600 e ;)
Kıçı kırık beğenmediğiniz tofaşların bile sevenleri haala var.. 200 250 satılanları var..
Ben tek kapı 2006 pejo 206 yı 170 e satamadım aylardır.. :)
Senin kadar ağlamadım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alp tunay.

ducatiyi bilen bilir.
Vaalla NX ide bilen bilir.. 15 yıl 250 sini kullandım 90 modeldi..
Sattığım arkadaş haala biniyor..Motor adanada şimdi..

Senin dukatin 35 yıl sağlam kalıcaak mı ?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
alp tunay.

bu ne demek biliyon mu ?

uzuldum.
Bunu yakın zamanda başka bir yerde daha yazmıştım ama bu forumda değil. Bu dediğini Vw yıllarca yaptı, Ticari araçlarında hala yapıyor. (Amarok, ID Buzz vb.)

Tüketicinin yönelimine göre karlılığı ayarlar.

Üretimi durana kadar, Türkiye'ye ithal edilen Passat'lar için 1.6 tdi motorlu baz versiyonun vergisiz gümrük beyan fiyatının, 2.0 Tdi passat'ın giriş versiyonuna göre daha yüksek olduğunu biliyor muydun? Üzerindeki vergi yükünün az olmasından dolayı 1.6'nın daha fazla satacağını bildiklerinden daha yüksek kar ile gönderiyorlardı.

Honda tam olarak bunu yapıyor. A2 sınıfında olmasını, servis ağını, güvenilirliğini, çok yönlülüğünü kullanıyor.

Çokta şaşırılacak bir şey yok açıkçası.

Motosikleti
K 1600 GTL
Aslında Honda alan arkadaşlar ülkesini devletini daha çok seviyor. Daha fazla vergi ödemeyi daha iyi bir motosiklete binmeye tercih ediyorlar. Konu tamamen milli duygularla alakalı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar