Ducati nereden alinir

Arkadaslar,

Bir Ducati alma niyetlisiyim. Bunu en ucuza nasil alabilirim, onu arastiriyorum.

1. Burada bayii'den alirsam, OTV'nin ustune ne kadar kar payi alirlar, yurt disindaki fiyatlarin ustunden ?
- Diyelimki yurt disindaki bayii fiyati 10000 EUR, KDV dahil.
- Bir bayii yurtdisinda, o fiyatdan satarsa, zaten kar ediyor.
- OTV %38.
- Turkiyede bunu 14000EUR civarina bulmak mumkunmu, yoksa normal bayii satis fiyatinin karinin ustune, Turkiyedeki bayiiler daha da kar marji ekliyorlarmi ?

2. Yurtdisindan direkt getirip, OTV ve ithal islemleriyle ugrasmak daha mi mantikli ? Bunu yapmis olanlar var mi ?

3. Kullanilmis bu modeli bulmak mumkun mu ?

Saygilar

1. Hoşgeldin.
2. Herhangi bir Ducati'nin 10-14000 euro fiyat aralığında olduğunu hiç zannetmiyorum.
3. Hangi Ducati'den bahsediyoruz?

Dört tekerde ferrari neyse imaj ve teknoloji açısından motosiklette de DUCATI aşağı yukarı öyledir,28.000- 38.000euro aralığında ancak edinebileceğin bir seçeneği bahsettiğin gibi yarı fiyatlara mal edemezsin,hele de mevzuatın ve yasaların yalama olduğu arabesk ülkemizde...

Merhaba,
1. Tesekkurler.
2. Evet galiba oyle. OTV disinda, bir maliyet var mi yurtdisindan Turkiye ye arac getirmede ? Yoksa bu sadece daha yuksek bir kar marji mi, diger Avrupa ulkelerine oranla ?
3. Monster ya da Multistrada dusunuyordum.
Saygilar

Dostum selam, 2. Monster'ımı kullanıyorum umarım 3. motorum da Ducati olucak, ülkemizde hem zaten toplam motor sayısı ve bununla birlikte araç havuzundaki Ducati sayısı da gelişmiş ülkelere göre düşük olduğundan fiyatlarda gereksiz bir hacim var, ama gene de arkadaşların da belirttiği gibi en sağlamı alışverişi Türkiyede halletmek, şahsen ben Multistrada almak için Monster'ımı satışa çıkardım, ilgilenirsen görüşürüz, ilan numaram 6314223 sahibinden.com'dan ulaşabileceğin Multi ve Monster'lar var bunun yanı sıra, Kızıltoprak Demaks'tan Zafer ( 216 305 99 50), Kozyatağı Spormoto'dan İnal ve Kickstart'dan Alp Abi(216 470 05 91) ve Cihangir Ata Moto'dan Ahmet Abi'ler (212 243 35 54) benim şahsen görüştüğüm ve 2. el ve sıfır Ducati'lere ulaşabileceğin ya da geniş bilgi alabileceğin yerler yerler
saygılar, Murat

Ya konuyu hortlatmak gibi olacak ama .Gerçekten Ducati mosnter larda servis ve parça sorunu var mı ? Yani bakım masrafları çok yüksek deniyor ama bu motoru kullanmamış arkadaşlar diyor bunu hep

Ducati kullanan adama servis masrafı ne olursa olsun koyacağını sanmıyorum:cat:
Çok pahalıdır o ayrı konu:queen:

ducatinin 2.elleri sanildigi kadar ucuk fiyatlarda diil..
bugun biraz once inceledim 2007 model monster 695 km si tam aklimda diil ama azdi 14000 ytl civarindaydi..
ikinci el 2007 model japon nakedlardan biraz daha pahali sadece..
bakim olayi ise evet pahali..
ama ducati..

Evet ya o motora ben de hastayım. 1300 km'de ve 14650 YTL. Param olsa bugün alırım.

Konuyu açan arkadaşa da şöyle diyeyim, Fransa'da 12000 €'ya satılan Triumph Speed Triple Türkiye'de 18000 €. Yani Avrupa motorlar için buradaki fiyatın oradakinin 1,5 katı olacağını söyleyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar