Ducati Diavel Fotoğraf Çekimlerim

Moderatör
Ellerine sağlık. Yine muhteşem fotoğraflar.
Beni de ünlü bir hollywood artistine benzetebilir misin o makinayla ? :p

Fotograflar cok guzel. Sony A7 iso durumu hakkinda bilgi verebilir misiniz acaba? Bir video izledim geceyi gunduz yapiyordu resmen :)

Bendeki Sony A7m2, ISO konusunda elbette çok başarılı ama geceyi gündüze çeviren makine "Sony A7s"
Son yıllarda Sony FF makine piyasasında oldukça yükseldi.
Zaten FullFrama de Aynasız tek makine.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------

Super tebrikler. Amator bir fotograf meraklisi olarak makina ve lens bilgileri alabilir miyim acaba

Fotoğrafların üzerine tıklayarak detaylı Fotoğraf Makinesi Lens ve Exif bilgilerine ulaşabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

Akasya otoparkı.:p Çekimde görsem kulak yapardım diavel'e.

Nazar değmesin, çok başarılı fotoğraflar da, şeytan da..

Akasya değil :)
Paladdium -4.kat

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

Ellerine sağlık. Yine muhteşem fotoğraflar.
Beni de ünlü bir hollywood artistine benzetebilir misin o makinayla ? :p

Teşekkürler:)

Motoron Ekim Sayısı ;)
zn6M0O.png

Güzel foroğraflar olmuş bende meraklısıyım bakalım bizden böyle şeyler çıkacak mı

Uğur'un Çita ile de fotoğraf çekimi yapar mısınız ? Kendisi bi keko/motovlogger otantik olur bence :)

Aynı hareketi çita ile değil MT07 İle yapsak ayakta alkışlanırdık. O da ayrı bir ironi. Şu cg liler ile dalga geçenlere'de bi yerimle gülüyorum haberleri olsun.

Aynı hareketi çita ile değil MT07 İle yapsak ayakta alkışlanırdık. O da ayrı bir ironi. Şu cg liler ile dalga geçenlere'de bi yerimle gülüyorum haberleri olsun.

Aslında kimse cg yada cglilere takık değil de memlekette gözle görünür şekilde değişik arkadaşlar var ve onlar hafızalara böyle kazınıyor. Biraz da işi şakasına vurmak isteyince bu tarz muhabbetler ortaya çıkıyor.

Aslında kimse cg yada cglilere takık değil de memlekette gözle görünür şekilde değişik arkadaşlar var ve onlar hafızalara böyle kazınıyor. Biraz da işi şakasına vurmak isteyince bu tarz muhabbetler ortaya çıkıyor.

Haklısınız yaptıkları şey kesinlikle doğru değil. Bu tarz hareketler trafikte yapılmamalı.. Bende sonuna kadar arkasındayım fakat bakıyorum bazen cbr 250'ye binip ve ya 600 lüğe binip kafasına kask bile takmayan adamlar var. Onlar nedense hiç göze batmıyorlar ama cg li bir kimse yaptığı zaman " kardeş keko zaten ne bekliyon" muhabbeti dönüyor.

Haklısınız yaptıkları şey kesinlikle doğru değil. Bu tarz hareketler trafikte yapılmamalı.. Bende sonuna kadar arkasındayım fakat bakıyorum bazen cbr 250'ye binip ve ya 600 lüğe binip kafasına kask bile takmayan adamlar var. Onlar nedense hiç göze batmıyorlar ama cg li bir kimse yaptığı zaman " kardeş keko zaten ne bekliyon" muhabbeti dönüyor.

Son düzenleme:
Kalp kalbe karşıdır derler.

Kendi adıma maksadım dalga geçmek değildi. Benim de cg'ye binmişliğim var.Fotoğraf ilginç geldi, muhakkak sen de

cg'cilerin her haraketini onaylamıyorsundur,kaskta varmış daha ne, ne enstantaneler var malum. Sahiplenmek güzel,

fakat insanın kendini illaki bir gruba dahil etmesi iyi bir şey değildir kardeşim. Bu arada kabul et fotoğraf

güzel, mt09 olsa da farketmez yani.

Selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar