- Konu Yazar
Coşmuşsun yine.
Bravo.
Nasıl oldun bu arada iyisin değil mi?
Teşekkür ederim.
Evet iyiyim elimde kazadan kalma az bir iz kaldı sadece.
Coşmuşsun yine.
Bravo.
Nasıl oldun bu arada iyisin değil mi?
güzel çıkmışsın aferim
çaktırmadan seni çekmişler yüzünüde eğmişsin utangaç çocuk
Fotograflar cok guzel. Sony A7 iso durumu hakkinda bilgi verebilir misiniz acaba? Bir video izledim geceyi gunduz yapiyordu resmen![]()
Super tebrikler. Amator bir fotograf meraklisi olarak makina ve lens bilgileri alabilir miyim acaba
Akasya otoparkı.Çekimde görsem kulak yapardım diavel'e.
Nazar değmesin, çok başarılı fotoğraflar da, şeytan da..
Ellerine sağlık. Yine muhteşem fotoğraflar.
Beni de ünlü bir hollywood artistine benzetebilir misin o makinayla ?![]()
Aynı hareketi çita ile değil MT07 İle yapsak ayakta alkışlanırdık. O da ayrı bir ironi. Şu cg liler ile dalga geçenlere'de bi yerimle gülüyorum haberleri olsun.
Aslında kimse cg yada cglilere takık değil de memlekette gözle görünür şekilde değişik arkadaşlar var ve onlar hafızalara böyle kazınıyor. Biraz da işi şakasına vurmak isteyince bu tarz muhabbetler ortaya çıkıyor.
Haklısınız yaptıkları şey kesinlikle doğru değil. Bu tarz hareketler trafikte yapılmamalı.. Bende sonuna kadar arkasındayım fakat bakıyorum bazen cbr 250'ye binip ve ya 600 lüğe binip kafasına kask bile takmayan adamlar var. Onlar nedense hiç göze batmıyorlar ama cg li bir kimse yaptığı zaman " kardeş keko zaten ne bekliyon" muhabbeti dönüyor.

Güzel foroğraflar olmuş bende meraklısıyım bakalım bizden böyle şeyler çıkacak mı
Evlenilecek makina net.