İnsanin hayatinda basina gelebilecek seylerden birisi, cok gurur meselesi yapma bence, senden guclu yada senden kalabalik birisi yada bir grupla kavga edebilir darp alabilirsin normaldir, hepimizin basina geldi.onemli olanbir anlik sinirle bicak yada silah cekmemen sana cekmedikleri surece, ben gecmiste trafikte agresiftim, dovdugumde oldu dayak yedigimde hatta bir keresinde bir adamla bogusamadim adam kistirdi beni eşi ayakkabiyla kafama kafama çakmisti :mrgreen: kadinin eli agirmis bayagi acimisti.
Daha sonra yanimda caki tasimaya basladim edc denen turlerden, kesinlikle kullanmadim, hatta yanimda oldugunu unutuyordum, ufak tefek gundelik kesme açma isleri haric hic kullanmadim tasimamin tek amaci birisi bana bicak cekerse ölmemek icin kendimi korumakti. İnsan birsey tasiyinca daha dikkatli oluyor. Bulasmiyor daha allttan aliyorsunuz.
Bir sure sonrada Allah imkan verdi 5 yildir yanimda bir 45 lik ile dolasiyorum tasima ruhsati alana kadar maddi manevi bayagi bir kulfet olmustu bana. .45ACP den sonra adeta hamur gibi bir adam oldum hic kavgaya karismadim denebilir hep alttan aldim hep ozur diledim kendimden kucuklerden bile. Simdi tuvalete giderken bile hep yanimda poligon harici hic cikmiyor kilifindan ama tasima pozisyonunda hep mermi hazir bekliyor atim yataginda.Allah kullandirmasin agzimi burnumu kirsalar cikmaz o kilifindan, sadece kendimin eşim ve cocuklarimin ölmemesi icin kullanirim.
Birkac olay oldu hep alttan almama ragmen kufur yedim eyvallah dedim ve bu beni zerre kadar rahatsiz etmedi. Birkac genc ustume yurudu nasil olduysa itisme aninda silahim tisortum siyrilinca gorunmus, abi kusura bakma dediler komigime gitti , sohbete donustu tartisma sigara ictik beraber
Gunumuz kosullarinda benim kolluk kuvvetlerine zerre kadar guvenim yoktur, kendini kendin koruyacaksin herzaman, once kacmak kacamiyorsan ozur dilemek alattan almak en ufak bir kavgaya karismamak en iyisidir. Dedigim gibi .45 likten sonra pek bir mulayimpek bir light adam oldum.
Eger kendinize ve sinirleinize guveniyorsaniz, korunmak icin muhakkak bir silah edinmelisiniz bu ulkede ne olursa olsun. Bol bol da antreman yapmalisiniz silahinizla.
Tabi dayaktan degil, olmekten korunmak icin.