Bu ülkenin hali belli, ne diye kaçmazsın, kaçmadıysan niye dalmadın.
Bir daha başına gelirse eline ne geçerse kullan adamı öldürmücek şekilde.
İnsanın etli yerleri darbeye dayanıklı yerlerdir onları eleyince vurman gereken yerler ortaya çıkıyor.
İlk defa askerde kavga ettim, arkadaşı bir davranışından dolayı uyardım, o da kafaya sağlam bi yumruk yerleştirdi, kendimi tam düzeltemeden yüz kısmını görünce bi de ben yumruk salladım, arkadaşın kaşı yarılmış, şişmiş.
Ayırdılar hemen, karşımda ki kişi sinir krizine girdi, bağırıyor, bırakın diye(sanki tecavüze uğruyor) onu tutuyorlar o bana gelmeye çalışıyor, ben de onun üstüne gitmeye çalışıyorum da önümdekiler izin vermiyor, tutmuyorlar beni, tutan olursa tamam ben sakinim bırak diyorum.
Kurtulup gelse ne yapacağı belli bile değil, düşüncesiz yani.
Hiç korkmadım, sende korkma eğer üstüne bir kişi geliyorsa sen daha önce davran, olacaklar bellidir.
O zaman anladım, soğuk kanlılık iyi bir şey her zaman ne yaptığının ve ne yapacağının bilincinden ol.
Parmağa zorlayacak hareket yaparsan çok rahat yerinden çıkartabilirsin, düz birinin kafayı sağlam ittirirsen veya kendine çekersen çok rahat dengesini bozabilirsin.
Sert bir yere yumruk atarsan kendi parmağını da kırabilirsin.
Hani motosiklet sürerken çevreyi okuma diye bir şey var, onun gibi tecrübe edindiğin bilgileri kullanmaya, uygulamaya çalış.