Polis müdürü malesefki bu olayda haklı öncesini bilmiyorum olayın, sadece videoda gördüğüme yorum yapıyorum. müdüre silah çekiliyor, o hızlı davranıp ateş ediyor, panik anında karşındaki silah çekerse kesinlikle kurusıkımı içi dolumu boşmu, düşünemezsin, göremezsin. basit bir tartışmada tüm alttan almalarınız ve özür dilemeleriniz karşısında size karşınızdaki silah çekiyorsa kesin piskopattır ve olay büyüyecektir, o anda anlayamazsınız silahı saniyelik iştir.
Şahsen bir hiç yüzünden özür dileyip alttan aldığım adam bana girişmek yerine direk silahına davranırsa benim için tehlike sinyali çalar, 1 sn tereddüt bile etmem karşılık veririm hemde öldürmek için, hareketsiz kalana kadarda durmam. Benim 2 evladım var pisi pisine ölmeye niyetim yok, ben öleceğime o ölsün, Jandarmayla giden bir şekilde geri geliyor ama Hocayla 4 kolluyla gidenin geri dönme şansı yok hiçbir zaman.
siz siz olun kaşınızdaki hasmı zayıf bile görseniz, kesinlikle kavga etmeyin, özür dileyin alttan alın, kaçabiliyorsanız kaçın. Sadece sizin,eşiniz ve çocuğunuzun canının gerçekten tehlikeye gireceğini anladığınızda gereken neyse tereddütsüz yaparsınız.