@ Terroize ; Okudum demişsin ama keske daha dikkatli okusaydın
İLK Dövmem değiLKi bu yaptıracağım :queen:
@ Terroize ; Okudum demişsin ama keske daha dikkatli okusaydın
İLK Dövmem değiLKi bu yaptıracağım :queen:
cakoo olm şimdi kaç para bu dövdürme işi
Biliyorum arkadaşım ; Fiyatlarını da biilyorum.. ORTalama 800 felan tutar dedi arkadaş..Ben bunu 600 civarına düşürteceğim şekli sadeleştirerek
Tabi bunu yaptıracağım kesin deil ; ama şimdilik bunu çizdirdim :cherry:
Yavrum ; Hayabusa Şekli 800 e cıkar dedi ler; tam o resimdeki gibiBiraz sadeleşmiişini çizdirdim
O da 500-600 arası tutar heralde
![]()
Dedim sana ayarla bişi ; Dövmeye gideceğine sana gelsin para :mrgreen:
oLum msn de neden yoksun sen.. Su tarko mudur tarkan mııdır kasınıyor yaar:
Allah'ın yarattığı güzel sûreti değiştirip bozmak olduğu için çirkin bir harekettir. İnsanları bu kötü işe teşvik eden şeytandır. Cenâb-ı Hak bu durumu şöyle özetliyor: "Şeytan dedi ki: Elbette senin kullarından belli birtakımı alıp onları saptıracağım. Onlara kuruntu kurduracağım, develerin kulaklarını yarmalarını emredeceğim, Allah'ın yarattığını değiştirmelerini emredeceğim. " (en-Nisâ, 4/119) Hz. Muhammed (s.a.s.) "Allah'u Teâlâ dövme yapan ve yaptırana kaşlarını incelten ve güzellik için dişlerini törpüleyip Allah'ın yarattığı şekli değiştiren kadınlara lânet etmiştir. " (İbn Hacer el-Heytemî, ez-Zevacir, Mısır 1970, I, 141) demiştir.
dövme abdesti bozmaz,bir hurafe gibi dolanır o etrafta ama hiçbir asli kaynağı yoktur.Abdest alırken kusurlu yerleri yıkamamak bile olur.Mesela kolunuz kırıldı diyelim alçıda.Onu söküp yıkayamadınız ne olacak?
Ama dövme günah değil demiyorum.Günahtır.Ama her koyun kendi bacağından asılır.Biz bildiklerimizi söyleyelim gerisi kişinin hür iradesine kalmıştır...