Yok Çağatay inadım inat diye bi laf var ya...

Hiç beceremezsem eski pistonla segmanı takar denerim bakarım, hararet yapacak mı yine...?? Sökme takmaya alıştım nasılsa... Eğer ilk başta ustaya gitseydim, 300-400-500 arası malolacaktı kesin. Sadece sübap değişimine 40 tl verdim o da kapak elimde gittim. Ha ustalar aldıkları parayı hakediyordur ona bişey demem ama ben de uğraşıp parçalayıp yaparım ve öğrenirim. Bana şu an için maliyeti 68 tl malzemeler(Piston-segman, yağ, conta takımı, hava filtre hortumu) + 53 TL sübap (işçilik, malzeme). Gerekirse motor yansın ama ben bu işi kendim yapacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
Şimdi biz de bu forumlar faydalı olmuyor. Çünkü kimse yaptığı yanlışları yazmıyor. Karizma çizilmesin diye... Eee o zaman ne oluyor? Ustalara mahkum kalıyoruz. Bu forumda sorunlarımı danışmamın sebebi, bilgili ve tecrübeli arkadaşın çok olmasından dolayı. Sağolsunlar her soruna mutlaka yardımcı olan birileri çıkıyor. Bir arkadaşın imzasında yazıyordu: "Bilgi paylaştıkça değerlidir" diye... Ha kimileri kendince gülüyor ve ti'ye alıyor olabilir. İstedikleri kadar eğlenebilirler, ama bu foruma ve insanlara verdikleri sadece zarar