Hava filtresi yeni buji yeni hiçbir sorun yok.
Sert kullanım 1 lt farkettirirmi yahu ?
125 cc motor istediği kadar sert kullansın o değer fazla,bu 4 zamanlı motor,2 zamanlı değil,litrelik hiç değil.sürekli redline gitmesi lazım yada boştayken gaz çevirmesi lazım bu kadar yakması için.Ama bana göre seninki kuruntu benzin bitti bitti diyecek diyosun bende bazen bitti bitecek diyorum70-80 km gidiyorum ve 20 lirayla hesap yapman hata,kısaca ölçümün hatalı bana kalırsa ha içine sinmediyse
Karbiratör ayarı,hava filtresi ve buıji değişimi kar etmezse daha ağır bakımlarını yaptırın.
bence de bu kadar yakmamalı. karbüratör ayarına bi baktıracağım. ama cidden benzin bitti yani ben biliyorum motorumu gitse gitse 20 km daha gider..![]()
bence masraf yapmaya başlamadan önce benzin alıp birde sakin kullanmayı dene
125 cc motor istediği kadar sert kullansın o değer fazla,bu 4 zamanlı motor,2 zamanlı değil,litrelik hiç değil.sürekli redline gitmesi lazım yada boştayken gaz çevirmesi lazım bu kadar yakması için.Ama bana göre seninki kuruntu benzin bitti bitti diyecek diyosun bende bazen bitti bitecek diyorum70-80 km gidiyorum ve 20 lirayla hesap yapman hata,kısaca ölçümün hatalı bana kalırsa ha içine sinmediyse
Karbiratör ayarı,hava filtresi ve buıji değişimi kar etmezse daha ağır bakımlarını yaptırın.
Motor ile her ışıkta tek yapıyor ara sokata bile 80 in altına düşmüyor, virajda da 80 in altına düşmüyor hep 80 /100 bunun kalkışı da var tabi. Motor 3 hafta bende kaldı işe gidip geldim sakin kullanımla 3/ 3,5 yaktı Motor 125 cc kullanıcının 250 cc ihtiyacı var sorun bu125 cc motor istediği kadar sert kullansın o değer fazla,bu 4 zamanlı motor,2 zamanlı değil,litrelik hiç değil.sürekli redline gitmesi lazım yada boştayken gaz çevirmesi lazım bu kadar yakması için.Ama bana göre seninki kuruntu benzin bitti bitti diyecek diyosun bende bazen bitti bitecek diyorum70-80 km gidiyorum ve 20 lirayla hesap yapman hata,kısaca ölçümün hatalı bana kalırsa ha içine sinmediyse