dogum günün kutlu olsun nice yıllara :rendeer:
Teşekkür ederim Volkan'ım, yeni yaşımda seninle ayak üstü değil de uzun uzun muhabbet etme fırsatına erişirim umarım..![]()
Doğum günü kutlu olsun, nice senelere:rendeer:
Kaça bastın bakiim sen, kocaman çocuk oldun yaw
Var mı akşam süplis parti neyim, nereye gelelim.:cherry:
Teşekkür ettim, hediye bahsini duyamadım hiç, kendi doğum gününde hediye kelimesinin geçmediği mesaj görünmüyordu.
Burada doğum günü çocuğu benim, soruları ben sorarım, onu da ben soracaktım![]()
Teşekkür ve de...eee...teşekkür ederimDoğum günün kutlu ve de mutlu olsun :rendeer:
Teşekkürlerhayırlı mutlu seneler.
Teşekkür ederimdogum günün kutlu olsun nice yıllara :rendeer:
Ne demiş İtalyan'ın biri;Sitemizin gülü, motorların bülbülü 138'inci Olcan'cım!
Hepi pörttey :cherry:
Teşekkür ederim.doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşall:rendeer:ah
Unuturmuyum Davut, çok teşekkür ederim, görüşmek üzere:rendeer:olcan doğum günün kutlu olsun hastanede ziyaretime gelmiştin izmir ekibi ile inşallah başka şartlar altında tekrar görüşmek üzereee...:cat:
TeşekkürlerSevdiklerinle beraber nice yıllar geçirmen dileğiyle..!
Teşekkür ederim, seneye doğum günümde söz bu kadar süründürmeyeceğim...:cherry:Ooooo Olcan yaşlanıoruz teker teker
Doğumgünün kutlu olsun..
Bir pastanu çok görmezsin işalla
Sana nice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim canım....
Beraber nice senelere vın vın yapalım...:rendeer:
Teşekkür ettim mostDoğum günün kutlu olsun Olcan'ım.
İyiki doğdun. Nice senelere.. ::wish::
Sana yok, ona vardır belkikanka ben aradım süprüs patrti demedi bana hiç...
istemiyomu yoksam bizi:mrgreen:
Sağ ol Haluk..Doğum günün kutlu olsun Olcan abiNice mutlu yıllar dilerim :rendeer:
Afiyet olduOoo Olcanım test pilotum bir yaşı daha yemiş bitirmiş. Nice senelere, tekerin hep düz bassın. :rendeer:
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun nice sağlık dolu günler dileğiyle::wish::
Sağ ol Selçuk.olcan abı dogum gunun kutlu olsun mutlu olsun daha nıce senelere :rendeer:
Teşekkürler..Olcan dostum nice senelere