Doğum günün kutlu olsun Lucas

, değiştir sende değiştir :p

benim ilke ve prensiplerim var arkadaşım...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 AM ----------

O artıkın şöfer... Otibiz şöferi.... :queen::queen:
Hiç haber maber bekleme.... :queen::queen::queen:

Yalovayaaa bir kii Yalovaya bir kii...rampaların ustası oldu demek...:queen:

Moderatör
Erdem bey, sizinle henüz tanışmasak ta doğum gününüz kutlu olsun:rendeer:

Teşekkür ederim efem :) Tanışırız inşallah birgün.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 AM ----------

valla kanka demezsin ki 6 yaşında...espri falan yapıyor babası gibi zeki anlayacağın...Allah benden alsın ona versin diyim...sendende güzel haberler bekliyoruz...:p

Sen ikinci kızı hazırlanırken haber ver, bizimki erkek olursa beşik kertmesi yaparız :p

doğum günün kutlu olsun demeyi hiç sevmem ama demesek te olmaz. doğum günün kutlu olsun kaç yaşına geldin

Teşekkür ederim efem :) Tanışırız inşallah birgün.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 AM ----------

Sen ikinci kızı hazırlanırken haber ver, bizimki erkek olursa beşik kertmesi yaparız :p

Anaaam ne degistirdin len resmini?dogum gunu kutlaman ne zaman?:rendeer:
Nice mutlu yillara kardesim benim.........:rendeer:

Moderatör
O artıkın şöfer... Otibiz şöferi.... :queen::queen:
Hiç haber maber bekleme.... :queen::queen::queen:

Yalova Orhangazi İznik haftada bir yenişehir, en fazla 2 saatimi alıyo yol peron falan derken hadi olsun 4 saat, kalan 18 saatte çok haber beklenebilir benden :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 AM ----------

doğum günün kutlu olsun demeyi hiç sevmem ama demesek te olmaz. doğum günün kutlu olsun kaç yaşına geldin

30'a dayadık merdiveni az kaldı :) Teşekkürler ayrıca sevmediğin halde şeyettiğin için :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------

Anaaam ne degistirdin len resmini?dogum gunu kutlaman ne zaman?:rendeer:
Nice mutlu yillara kardesim benim.........:rendeer:

1 saat 29 dakika önce bitti, artık önümüzdeki seneye kaldın sen :) Teşekkürler kardeşim, dostluğa mecburi ara verdik ama unutuldun sanma :)

Yalova Orhangazi İznik haftada bir yenişehir, en fazla 2 saatimi alıyo yol peron falan derken hadi olsun 4 saat, kalan 18 saatte çok haber beklenebilir benden :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 AM ----------

30'a dayadık merdiveni az kaldı :) Teşekkürler ayrıca sevmediğin halde şeyettiğin için :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------

1 saat 29 dakika önce bitti, artık önümüzdeki seneye kaldın sen :) Teşekkürler kardeşim, dostluğa mecburi ara verdik ama unutuldun sanma :)

valla ben anlamam ara verdik ne demek?anlat bi hele...ne sebeple ara?:silent:

2nizi görmüşken benim kardeşim karamürsel de güverte okuyor. yanınıza gelebilir motosikletle belki bu sene. gelsin mi gezilerde vb işinize yarar mı:p

Moderatör
ok...bayramlassaydih yaff:queen::cat::rendeer::salut:

Bir ihtimal İzmit'e gelebilirim bayramda, gelebilirsem uğrarım zate, gelemezsem de bi ara şekerimi çikolatamı alır gelirim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 AM ----------

2nizi görmüşken benim kardeşim karamürsel de güverte okuyor. yanınıza gelebilir motosikletle belki bu sene. gelsin mi gezilerde vb işinize yarar mı:p

Yalova'ya gelirse başımızın üstünde yeri var bekleriz :)

Bir ihtimal İzmit'e gelebilirim bayramda, gelebilirsem uğrarım zate, gelemezsem de bi ara şekerimi çikolatamı alır gelirim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 AM ----------

Yalova'ya gelirse başımızın üstünde yeri var bekleriz :)

aslında Yalovayı yazmıştı gelmedi 1 senedir Karamürsel de. Yalovayı kazansaydı başına bela olurdu emin ol:cherry:

neyse motoru götürürse otobüsle söylerim yanına gelir bi çayını içer:rendeer:

Moderatör
neyse motoru götürürse otobüsle söylerim yanına gelir bi çayını içer:rendeer:

Şu cümleden hiç bir şey anlamadım (benim şu andaki zeka seviyem ile ilgili sanırım) fakat motorla da gelse, otobüsle de gelse, motoru otobüsle getirse de getirmese de bekleriz. Gelsin biz onu istediğin şekilde yontar evine yolcu ederiz :queen:

biraz geç kutlucam ama napalım yeni gördüm :) nice yıllara abi , doğum günün kutlu olsun:rendeer:

Şu cümleden hiç bir şey anlamadım (benim şu andaki zeka seviyem ile ilgili sanırım) fakat motorla da gelse, otobüsle de gelse, motoru otobüsle getirse de getirmese de bekleriz. Gelsin biz onu istediğin şekilde yontar evine yolcu ederiz :queen:

motosikleti otobüsün bagajına atıp Kocaeli de inecek . Yalovaya da Karamürsel den çıkıp yanına gelir demek istemiştim biraz karışık olmuş. yakın zaten motora da gerek yok yürüyerek gelir Yalovaya:mrgreen: adamın 1 sene motosuzluk başına vurmuş hergün kavga ediyor bizle ben orada moto sürmek istiyorum diye:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğum günün kutlu olsuuunn :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar