Doğum günün kutlu olsun Lucas

[

mete_han : Yalova'ya bir dahaki geldiğinde haber vermezsen plakanı emniyete bildiricem. Emniyet müdürüyle iyi gezeriz, gezmemesi gerekenleri de gezirmeyiz :p
[:)

teyy teyy..yahu heç duymadın mı kim takar Yalova Emniyet Müdürünü...:p

yok la kim takar Yalova Tapu Müdürünü...ya da kim takar Yalova Nüfus Müdürünümüydü o neydi yav...:p

torpağım iiki doğmuşun gerçi o muhterem yüzünü görmek nasip olmadıda neyyysee:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 PM ----------

teyy teyy..yahu heç duymadın mı kim takar Yalova Emniyet Müdürünü...:p

yok la kim takar Yalova Tapu Müdürünü...ya da kim takar Yalova Nüfus Müdürünümüydü o neydi yav...:p

şansını zorlama mete abii:mrgreen:

torpağım iiki doğmuşun gerçi o muhterem yüzünü görmek nasip olmadıda neyyysee:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 PM ----------

şansını zorlama mete abii:mrgreen:

Aslında kankacım bana Yalovayı biraz gezdirseniz sevdirseniz harika olacak...:rendeer:

Moderatör
Bende mi siteden mi bilemiyorum bağlantım inanılmaz yavaş, sanki 10 yıl önceki dial up çevirmeli modemimle bağlanmış gibiyim, o yüzden tek tek teşekkür edemediğimden, gerçekten koltuklarımın kabarmasına neden olan siz değerli dostlara, arkadaşlara çok çok teşekkürler.

Not : mete_han şansını fazla zorlama bence :p Yalova Kaymakamı idi, ama il olunca o sorunumuz da kalmadı :)

Moderatör
ulan 3 yıllık avatarı değiştirdin bi mesaj uğruna nasıl bi herifsin sen ya...yengeye bari saygın olsun...ayıptır hatıralara saygı biraz...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen eksik kalmamışın .... Çok lazımdın ya doğmuşsun.... :pr::pr:

Tamam ağlama hemen... Doğum günün kutlu olsun....:rendeer: Peşin peşin yazayım hemen...Kampanalar kıstırsın Fürekle ikinzi çıkamayın...:wiinkk:

Senin çocuk okul çağına geldi hala aynı resim, değiştir sende değiştir :p

kanka valla benimm cimcime 4 gündür yuvaya gidiyor...

Okul Velisi oldum lann...nasıl bir duygu biliyonmu bunu...:queen:

hah Kampana Kafa Tunga da teşrif etti...tam oldu kadro...:p

Moderatör
Alp'im Tunay'ım, bugün ışıklarda ER-5 yanaştı yanıma, gözüme çok hoş gözüktü nedense ilk defa. Boydan boya inceleyip süzerken gözlerim arka tekerleğe gittiğinde içim burkuldu birden, sen geldin aklıma :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 AM ----------

mutlu yıllar Lucas' a :)

adaşıma :)

Teşekkür ederim o zaman adaş :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 AM ----------

kanka valla benimm cimcime 4 gündür yuvaya gidiyor...

Okul Velisi oldum lann...nasıl bir duygu biliyonmu bunu...:queen:

hah Kampana Kafa Tunga da teşrif etti...tam oldu kadro...:p

ALLAH zihin açıklığı versin, babasına çok fazla benzetmesin huyunu suyunu inşallah :p

Erdem bey, sizinle henüz tanışmasak ta doğum gününüz kutlu olsun:rendeer:

valla kanka demezsin ki 6 yaşında...espri falan yapıyor babası gibi zeki anlayacağın...Allah benden alsın ona versin diyim...sendende güzel haberler bekliyoruz...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla kanka demezsin ki 6 yaşında...espri falan yapıyor babası gibi zeki anlayacağın...Allah benden alsın ona versin diyim...sendende güzel haberler bekliyoruz...:p

O artıkın şöfer... Otibiz şöferi.... :queen::queen:
Hiç haber maber bekleme.... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar