Doğum günün kutlu olsun Lucas

yolova festıvalıne gittiğimizde kendisine mesaj yazmıştım konulardan bırınde yalovaya gelıyoruz tanışalım diye ama olmadı işi varmış fena kızdım kendısıne:pr: neyse bu gun doğum gunuymüş af edelım:mrgreen:
şaka bır yana nıce sağlıklı mutlu yıllara ailen ve sevdıklerınle ulaşmanı dilerim:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erdem kardeşim esenlik,huzur,sağlık ve başarı dolu yıllar ailen ve yakınlarınla birlikte seninle olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutlu yıllar mutlu yollar :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Doğum günün kutlu olsun

Sevgili Acar Üye Erdem nice sağlıklı eşinizle mutlu yıllara dilerim...hınzır ve afacan yıllar diliyor...doğru seçimler mutluluk getirir...yanlış seçimler özgürlük...:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dogum gunun kutlu olsun.
Nice yillara....

Moderatör
Foruma girince anasayfa'daki başlıklardan biri ilgimi çektiğinden direk ona daldım, ama gözümde böyle bir konuyu aramadı değil.

Hepinize teşekkürler demekle yetinmeyip tek tek teşekkür edicem :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 PM ----------

Kendisiyle Yuvacık gezisinde tanıştığım sitemizin acar üyelerinden hazırcevaplığıyla tanınmış Lucas (Erdem) arkadaşımızın doğum gününü kutluyor nice senelere mutlu girmesini diliyorum.:)

Güzel bir geziydi :) Seni tanımak da güzeldi sayın abim. Farklı gezilerde buluşmak görüşmek dileğiyle.

Moderatör
Olcan138 : Hala eşimle bekliyoruz cinecafe de :p
KUVVETMİRA : İnsan yakışıklısı saol cicim.
Yürekçe : O sevgililer günü hediyesiydi, şimdiki daha mütevazi birşey. Seneye artık :)
philetoaster : İnsan gelir bir tanışır, görünce ben burdayım de birdahaki sefer.
tbk_1980 : Uzuuun misafirliklerini de bekleriz efem:) Teşekkürler.
dreamdark ve yeschim çifti : Teşekkür ederim, sizlere de kazasız belasız bol km'li nice geziler. Oğlum olursa size vericem, kızım olursa otursun evde vermem kimseye :p
mete_han : Yalova'ya bir dahaki geldiğinde haber vermezsen plakanı emniyete bildiricem. Emniyet müdürüyle iyi gezeriz, gezmemesi gerekenleri de gezirmeyiz :p
coq : Sen coq yaşa, başımızdan eksik olma, teşekkür ederim :)
Ümmet abi : Teşekkür ederim sayın abim, Yalova'da tekrar görüşmek dileğiyle :)
jr : Bekliyoruz hala askerliğini yaptığın topraklara.
remzi66 : Teşekkür ederim efem size de, İh libe dih (Almanca'sını yazmak için kopya çekmem lazım)
tubis : Teşekkür ederim, size de sevdiklirinizle birlikte kazasız belasız nice geziler, hayatlar, mutluluklar, esenlikler falan falan :)

ve nickini görüpte tanıdığım tanımadığım herkese tekrar tekrar teşekkürler. ALLAH sizlerede sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli uzuun bir ömür nasip etsin sevdiklerinizle beraber :)

istanbuldan sevgiler kardeşim sana bir ömür buyu mutluluklar eşinle beraber:rendeer:

nice nice senelere erdem abi ::wish:::rendeer:

(yaş günü toğini görüp babama(aparat) seslendim.Lucas'ın yaş günüymüş yazıyorum diye, içerden yanıt geldi:Yaz kızım elden ne gelir :p )

Allah ömrünü sağlık, mutluluk ve huzurla dolu nasip etsin.. Seni dünyaya getiren annen, eminim ki seninle gurur duyuyordur.. Hayatın boyunca gurur duyulan sevilen hatırlanan biri olman dileği ile..

iyi ki doğdun kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar