- Konu Yazar
selam,
Yıbırım burdan da bir ay önce belirttiğim üzere çalınmıştı. Ama sivil takibimiz ve üstün çabalarımız sonucunda bulmuştuk. Ancak değiştirilmemiş bir motoru ve şasisi kalmış resmen.
aklıma gelenleri sıralıyım ;
Ayak pegleri, zincir, egzoz, arka lastik, ön far, fren kolu, disk fren, bilimum vidalar, sele... aklıma gelenler bunlar,
345 ytl ye kurtardık bakım dahil. Yep yeni gibi şimdi.
Ama şöyle bir sorun var ki bana ' acaba motordan da bişiler mi aldılar ' dedirtti;
normalde YBR 'de devir vites oranı ;
4. Vites : 6.000 devirde - 60 km/h ,
5. Vites : 6.000 devirde - 70 km/h ,
iken, şuan ;
4. Vites : 6.000 devirde - 70 km/h ,
5. Vites : 6.000 devirde - 60 km/h ,
bir gariplik var bu durumda. Servisten aldıktan sonra 40 km falan bir gezindim şehir dışı orda farkettim ama saatin geçliğinden ve uzaklığından tekrar gidemedim ve yoğun iş tempom yüzünden gidemiyorum akşamları.
Burdan bir danışayım dedim bu terslik neye bağlı olabilir acaba bilen var mı ?
Teşekkürler
Yıbırım burdan da bir ay önce belirttiğim üzere çalınmıştı. Ama sivil takibimiz ve üstün çabalarımız sonucunda bulmuştuk. Ancak değiştirilmemiş bir motoru ve şasisi kalmış resmen.
aklıma gelenleri sıralıyım ;
Ayak pegleri, zincir, egzoz, arka lastik, ön far, fren kolu, disk fren, bilimum vidalar, sele... aklıma gelenler bunlar,
345 ytl ye kurtardık bakım dahil. Yep yeni gibi şimdi.
Ama şöyle bir sorun var ki bana ' acaba motordan da bişiler mi aldılar ' dedirtti;
normalde YBR 'de devir vites oranı ;
4. Vites : 6.000 devirde - 60 km/h ,
5. Vites : 6.000 devirde - 70 km/h ,
iken, şuan ;
4. Vites : 6.000 devirde - 70 km/h ,
5. Vites : 6.000 devirde - 60 km/h ,
bir gariplik var bu durumda. Servisten aldıktan sonra 40 km falan bir gezindim şehir dışı orda farkettim ama saatin geçliğinden ve uzaklığından tekrar gidemedim ve yoğun iş tempom yüzünden gidemiyorum akşamları.
Burdan bir danışayım dedim bu terslik neye bağlı olabilir acaba bilen var mı ?
Teşekkürler