Deri pantolon

Arkadaşlar,uygun fiyata deri pantolon nereden bulabilirim.(İstanbul Avrupa yakası tercihimdir).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Yozgattayım O Tür Kıyafet Sevmem Ama Rüzgarı Keser Diye Bende Alıcaqm Deri Değildde Vinleks Olacak Ucuz Olur Vinleks Suni Deri Diyebiliriz Vinlekse Bulamzssam Vinleks Alıp Terzide Diktiririm

terzide dikdirdiğin pantolonla alacağın pantolon bir olmaz terzinin hangi ipi nasıl dikişlediğini bilemezsin motor için yapılan kıyafetlerin iplikleride üstündeki kıyafet gibi sağlamdır kolay kolay parçalanıp kopmazlar uznu ömürlüdürler aşınmalara karşı kazaya karşı hiç bi şekilde korumayacaktır yaptıracağın pantolon...

bi söz vardır motor kıyafetlerine ne kadar para harcıyorsan kendini o kadar seviyorsun demektir...

beyazıt kapalı çarşı girişinde deri pantolon ve mont satan dükkanlar var.
motor için yapılmış değişik seçenekler var. genelde sipariş üzerine yapıyolar. derisini seçersin ona göre fiyat çıkarırlar. 250 - 300 ytl arası tutar.

Ben kendime deriden pantolon yaptım vala bu kadar iyi olacagını kendim de beklemiyordum:)

goruntu2080171506qf0.jpg

Dikişleri de ayakkabıcıda yaptırdım bayaa sağlam oldu :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
içine koruma olarak ne yaptıra biliriz acep

Ben kendime deriden pantolon yaptım vala bu kadar iyi olacagını kendim de beklemiyordum:)

goruntu2080171506qf0.jpg

Dikişleri de ayakkabıcıda yaptırdım bayaa sağlam oldu :cat:

kaça patladı bu pantolon sana

Son düzenleme:
Toplam 50 ytl falan(1/3 fiyatına denk geldi) içine koruma yapmak istemedim halihazırda dizliklerim vardı zati onları kullanıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
kalça korumada lazım ayrıca o deri değil vinleks olmasın 50 ytl ye deri zor değilmi bana yapsak bi tane malzemeyi nerden aldın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar