Bu montu 2 gün önce almıştım bugün elime ulaştı. İlk önce şu koldaki koruma mevzusunu çözelim

;
-Arkadaşlar kolda o çift derinin altında koruma var hemde ne koruma.

Dirsekten başlıyo nerdeyse bilege kadar.Üstüne birde çift kat deri olunca o bölüm nerdeyse kurşun geçirmez hale getirilmiş.

Onun haricinde montun koruma olmayan bölgesi benim inceledigim kadarıyla yok. Adamlar her boş buldugu yere koruma eklemişler

.Üstelik bunların hepsi sabit korumalar. Sadece sırt bölgesinde koruma pedlerine ilaveten ek koruma takmak isteyenler için bir cep yapılmış.Bunu haricinde her bölgede ce onaylı sert korumalar var ayrıca birçok yerde bu korumalar koruma pedleriyle desteklenmiş.Montu giyince kendinizi robocop gibi hissedebilirsiniz.Şahsen ben öyle hissettim.
-Bir başka konu ise iç astar. Montta çıkartılabilen iç astar mevcut.Soguk kış günlerinde ve sıcak yaz günlerinde bu astarın takılıp sökülebilmesinin oldukça fayda sağlayacagını düşünüyorum

. Bu arada hem astarda hemde montta cepler mevcut. Yani ne yaz nede kış iç cep sorunu yaşanmaz.
-Havalandırma içinse önde iki adet hava giriş bölümü yapılmış. Yaz günlerinde bunlar açılıp o astarda çıkartılırsa sıcak okadar sorun olmayabilir. Kışında tam tersi yapıldıgında soguktan büyük ölçüde koruyacagını düşünüyorum.
Mont hakkında genel düşüncem bu fiyata böyle bir montu alabilmiş olmanın verdigi şaşkınlık

. Zira aynı durumdaki diger derilere baktıgımda fiyatları 500-600 tl'den aşagı degil.