yardımın için tekrardan tşkler birkaç gündür motoruma binmediğim için yapamadım ama akşam iççıkışı yapacağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
bide birşey soracağım 1. viteste giderken 7000 devire kadar zor hızlanıyor sanki birşey tutuyor,hızlanmasını engelliyor gibi sonradan biranda hızlanıyor. acabada normalmi böyle olması yada bir problemmi var motorumda ???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 ----------
kusura bakmayın bu motora yabancıyım biraz antalyada hiçbir arkadaşımdada yok gpr suyunu nereden kontrol edeceğim ???
Alt devirlerde motor o kadarda atak değildir fakat benim motorum alt devirde adeta gitmiyor diyorsan alt devir ayarın yanlıştır karışım zengin olduğunda motoru boğar alt devirde. Bende de vardı bu problem alt devirim zengin üst devirim fakirdi sanırsam. Motor hiç bi şekilde gitmiyordu. Aşağıdaki PDFi okuyup sorun olmadığına karar verirsin. Unutma ki 6000devirin altında fazla atak değildir motor.
Buradada karbüratör ayarıyla ilgili bir pdf var onu paylaşmak istedim. PDF için tıklayın
Soğutma suyu genişleme haznesi deponun altındadır. Seleyi çıkart orada ki iki vidayı alyan ile sök birde deponun ucunda var. Depoyu yavaşça kaldır sağa doğru döndür aman dikkat benzin hortumuna
Eğer kullanım klavuzun yoksa internetten indir bence. Faydalı oluyor.