Selam arkadaşlar. 3 gün mesaj yazmadım, şimdi herkese bir çift lafım olacak :cherry:
Erdem, şüphen mi vardı koçum duman konusunda dediklerimden :bounce: Tabi ki dediğim gibi :cherry: 157 çok iyi hız ama sürekli gidilecek hız değil bizim motorlarla. Bizim motorun çevreyolunda rahat yolculuk hızı 135-140 k/h bana göre.
Uğur, yağın hayırlı olsun. Kötü koku ve sürekli duman yoksa sorun yok demektir. Zaten üzerinde tamsentetik yazdıktan sonra sorun yok. En son Motula verdiğim 35 ytl fena oturdu içime. Neyse, denemiş olduk, aklımızda soru işareti kalmadı. Bundan sonra forza Castrol yine.
Juba, GPR125 iyi tercih, memnun kalacağından eminim. Yalnız Ferco bu motoru bırakın 2008'i, 2007'de dahi getirmedi. Ben 2007 Kasım'da Ferco İstinye'de vitrinde duran 2006 model makinayı almıştım. Erdem de bildiğim kadarıyla TR'deki son sıfır nude'u aldı. Başka sıfır GPR kaldı mı bilmiyorum. Ben aldığım zaman sıfır R'lar 6.500 YTL idi.
Bahriyeli kardeşim, şükür kavuşturana. Buluşmalarda görmek isteriz yine seni.
Cihan ve herkes, Pazar gezisi için Durusu diyorum ben. Kimler katılabiliyor bu pazar?
1) Cihan
2) Orhanko
3) ??