Evet arkadaşım, bahsettiğim yer Bakırköy'de ki Batuhan Motor! Umarım bir daha kimse bu çakalların oyunlarına konuk olmaz..
Bu arada haftasonu yapılacak olan buluşmaya, kuzenimin nikahı dolayısıyla gelemiyeceğim arkadaşlar. Bol bol fotoğraf çekin :cat:
bende kgs var olmazsa avrupa yakasindan katilacaklar taksimde bulusup hep beraber geceriz giselerde durup kredi aliriz sanirim bendeki kgs'de sadece tek gecislik kredi kaldi.
Benim cozumum bu
1000 bakım sigorrtayı takıcaklar birde şanzuman yagı degişicek sanzuman yagı degişmek için sag grejansı sokucek 10 dk 10 dk takması yagı bosaltıp koyması 10 da toplam 30 dk de biter işin
Ben Maslak Ferco Servis'e götürmüştüm. Aynen böyle oluyor 1000 bakımı. 17 YTL ücret alıyorlar sadece değişen şanzıman yağı için. Garanti belgeni mutlaka yanında götür. Hem bakımı işliyorlar hem de garanti belgen yoksa 30 YTL alıyorlar.
Exup sigortan takıldıktan sonra gaza dikkatli bas, benden söylemesi :wiinkk:
Bende OGS var arkadaşlar, benim iş tamamdır. KGS-OGSsi olmayanlar için 2. köprünün hemen girişindeki yerden kgs alıp geçeriz. Pazar günü sabah 10:30'da açık olur, değil mi? Zannediyorum ki 24 saat açıktır her an kartı olmayan bir araba gelebilir mantığıyla.
KGS alımından dolayı yaşanacak gecikmeyi de hesaba katarak 10:00'da 4. Levent Metro durağında buluşmaya ne dersiniz ey Avrupa'lılar?
4.600 Bedava bir rakamdi zaten , bakdilar ilgi alaka cok fiyati normale cektiler ben 5.500 luk rakamin normal oldugu kanisindayim.Bu olayda ters olan ilanin yalnis verildigi , kapora alindigi , sahibine ulasamiyoruz gibi cocuk oyunlarina bir esnafin girmesi .
Komik oldugunu dusunuyorum.
------------------------------------------------------------
Bu arada pazar gunu tahmini kac km yapacagiz bilgisi olan varmi?
Arkadaşlar rivada takılacagımız belli biryer varmı yoksa gidince mi karar verilecek.Ben o tarafları pek bılmıyorumda o yuzden soruyorum.
Avrupa bulusması için 4 levent uygun benim için.Beylikdüzünden gelicem, zaten levente kadar bi riva yolu yapmış olucam bulustugumuzda. Pert olmam işallahh yoldan sebep![]()
Güzel paylaşım.
"GPR bir esintiydi, geldi geçti" gibi bir politika izlemez umarım Derbi.