işler yoğun olduğu için uzun bir ara verdim ama yazıları okuyorum,valla 180lik lastik bence fazla arka kuyruk ince komik durur gibime geliyor,birde o lastiği orjinal janta takınca yanaklar baya dışta kalır,sonuçta jantta 140lık lastiğe göre,bende değiştirirsem max 150 takıcam..."GPR125R Dogru karar" (cok mu ozenti oldu honda cbr 600rr dan)Saka bi yana sayımız artıyo yavas yavas yaa cok hosuma gıdıyo bu durum arkadaslar keyıflendım bak.İşallah nudeına kavusursun masaya.Kararın hayırlısı olsun.
Bı sayayım bakiim dedım kendı kendıme kimler var istanbuldan sadece dıye.Orhanko,Jonturk,Cihantavuz,GprBilo,Ketchup,koromako.
İstanbul dısından Astral vardı ama sesı solugu cıkmıyo uzun zamandır.İstanbul için forumdan haberar olan sımdılık Derbı sahıbı 6 kısıyız.az dııl ya.Forumdakı, Almayı dusunen arkadasları ve derbı ye sempatı duyanları da eklersek hareket goruluyoo baya.
Ayna olayı ise,şimdiye kadar gördüğüm gpr ların yarısının aynası kırıktı,benimde sağ taraf dün kendini bıraktı,nedenine gelince aynamda gram hasar yok,herhalde birisi geçerken kolu filan çarptı kırıldı,çünkü bağlantılar acayip zayıf,iç tarafta 2 vida var onların kafa tarafları aynaya kontra yapıyor,bu yuvalar çatlayınca,vidada aynayı tutmuyor,çözüm mü? Epoxi yapıştırıcılar var,karıştırılan cins olanlar,onlardan bağlantı yerinin 2-3 yerine sürüyorsun eskisinden sağlam oluyor,görüntüde görünen birşey yok,aynada kapanıyor,tekrar uyarıyorum bu motorun ayna bağlantıları zayıf dikkat edin,bu arada taneside komple alt bağlantıda dahil 240YTL,yurtdışında vidasına kadar ayrı satılıyor ama bizim burda komple!
Lastik olayınada katılıyorum,bende arkayı çok kaydırdım,bizim yollarda pek tutunmuyor,
bende 700-750km gidiyorum,çok gazlarsan yağda fazla yakarsın doğal..çok büyük kira bedeli var diye duymustum izmir korfez pistinde deniyor olabilirlermi arkadaşlar bişey sorucam siz 1 litre yag ile kac km gidiyorsnzu ben max 420 km gittim bnmki cokmu yag yagıo ayarı acık galiba :S
Son düzenleme: