abi onunla ilgili olabilir bence.. yokuş dik olduğu için zaten az olan benzin geri kaçmıştır. bilirsin pek çok araçta yokuş çıkarken benzin ışığı yanar, yokuş inerken söner. bu yüzden benzin bittiği için yolda kalmalar genelde yokuş yukarı oluyor =)
Yola cıkmadan oncede benzın ısıgım yanıyordu zaten az benzın vardı tankda acıp baktım kontrol ettım gözle.Yalnız sole bı durum ; 3-4 km lık bı yokus assagı virajlı bi ınıs var benım sıkıntım yokus inişi esnasında oldu.Donusde yokus cıkarken sıkıntı olmadı.Gerçi yokus cıkarkenkı egım ınerkenkı egımden daha az.Acaba donuste sorun yasamamamın sebebı bu egımın az olması mı oldu bı turlu anlamadım kafaya taktım ben bunu sımdı.İşallah bı daha yapmaz.Yakıt alıp bide ole denıycem bıraz makıneyı aynı yolda.
Lancet bilgi için teşekkürler.
Cihan uyarın için teşekkürler. Bizim std. lastikler sert hamurlu olduğu için özellikle kayganlıktan parlamaya başlamış asfaltlarda çok dikkatli olmak gerekiyor. Aynı zamanda viraj içinde vites küçültüp gazladığınızda da savrulmaya çalışıyor motor torku yüksek olduğu için, aman dikkat.
Şöyle güzel bir asfalt bulup da adam gibi yatıramadım motoru hızlı bir viraj içinde henüz..
Bizim makineleri İstanbulPark anca keser bence gidip kapısına dayanalım pistin. Belki 2 tur attırırlar bize nası fantazi amaama dusunun arkadaslar bızım makınelerde ıyı gıder orda hee.valla yatırır yatırır kaldırırım motoru o temiz asfaltda.ahhhh ahhhhh nerdeeeeee.....
Yaktim mangalimi , mis gibi yedik ictik geldikMangal olayina giderken " arabam ile " YZ 4540 plakali Yesil beyaz Bi gpr gordum sinek gibi vizildiyordu
Sellektor korna filan yaptim ama sabitlenmis gidiyordu ellesmedim fazla , bizden biridir diye dusunuyorum ! Ciksin o sinek hemen ortaya.
istanbul parka almazlarda (= orada 2-3 km lik co kguzel asfaltlı yol var cok saglam motoru bırakmıyor sahilden gidince tuzlanın ordan cıkıyorsun e5 den dogru istanbul park yoluna ist parka yaklasında 2-3 km kala cok guzel asfalt var hatta pistin hangi tarafı oluyor gobek var orda scooterlar yan ayaklııı deydiriyorlar oraya gidebilirsiniz bostancı sahilden gidiş geliş 130 km ye geliyor