Selam arkadaşlar. Bugün çatalcaya gittim gezmeye. Motor otobanda kendini buluyor diyebilirimhızlandıkça daha iyi basıyor yere. 155 km gördüm, daha da giderdi gaz kestim viraja geldiğim için. Rampa yukarı hızını çok iyi koruyor. Ama yine söylüyorum aynalar çok sorunlu!!! Sollamaya falan çıkarken akla karayı seçiyorum.. 160 km yol yaptım toplam, benzin işareti yeni yanıp sönmeye başladı. Bu arada 95 oktan alıyorum sürekli. Kullanma kılavuzunda neyi tavsiye ediyor? Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Size geziyle ilgili fotoğraflar göstermek isterim ama resim ekleyemiyorum. Araya resim ekle ikonuna tıklıyorum page not found yazıyor. Naapmalıyım??
Eminim çok eylenmişsindir gezerken. Resim ekleme dediğinde page not found diyorsa kullandığın web browser'ı update et derim. Veya hiç uğraşmadan Firefox'un son sürümünü yükle ve onu kullan. Zannediyorum ki sorun kalkacaktır.
Ben 97 oktan aldım son depoda. Bundan sonra da öyle devam ederim büyük ihtimal. 12,5:1 gibi bir sıkıştırma oranı vardı sanırım bizim motorların. O yüzden yüksek oktanlı benzin daha iyi. Servisteki usta da 97 kullanmanın bir sakıncası yok diyor.. BP 97 diyorum ben.