Essselamın aleyküm cemaaat!!!
Öncelikle Derbici, geçmiş olsun. Kazada sana bişey olmamasına sevindim.
Uğur, hayırlı olsun abi. Bir anda almışsın motoru.

Güzel alete benziyor ama Derbi'yle yine geçeriz seni yaw. Onu bırak da, kızın nasıl? Mıncıklamalık olmuştur artık. Maaşallah.
Koray, seni çok fena yalnız bıraktık hakikaten. Benim içim içimi yiyor motora binmek için ama Pınar biraz ambargo koyacak gibi. Şu aralar cicim ayları, tartışmak da istemiyorum. Malum kızcağız korkuyor, ben de çekiniyorum bir yandan. Bazı yakınlarımız kazalar geçirdi, ben bile korkmaya başladım. Gezilerde maksimum hız yapan kişi olarak bunları yazmak biraz abes ama öyle. Yine de biraz vakit geçsin, katılırım sana diyorum.
Cihan kolay gelsin. Daha senin işin var hazırlıklar konusunda. Gerçekten uzun ve yorucu bir süreç özellikle ev tadilatı varsa. Yardım edebileceğimiz en ufak birşey olursa haberimiz olsun.
Erdem, bahtsız bedevi gibi oldun abi sen. Senin sorunların için teknik çözümler burda son buluyor, sen artık motorın arkasına şöyle avuç kadar nazar boncuğu takıp gezmelisin.
Kadir. Derslerinde kolay gelsin abicim. Motoru boyatayım demişsin da sen satmadın mı motoru? Kardeşine mi satmıştın yoksa? Ya da yeni motor aldın da hatırlamıyor muyum?
Uzun ve özlemli bir aradan sonra yine aranızdayım. Foruma yazamadığım bu süre zarfında neler yaptım derseniz,
1. Evin tadilatını bitirdim. Artık Ataşehir'de oturuyorum.
2. Evlendim.
3. Balayına gittim. (Antalya Hillside Su)
4. Tuzla'da Yeni işe başladım.
Bir ara buluşmak lazım artık. Çok özledim toplanmalarımızı. Yakın zaman olursa belki motorsuz olur benim için, bilemiyorum. Ama bir organizasyon şart.
Evlilik de güzel birşey gerçekten. Bekar arkadaşlara darısı başlarına diyorum. Özellikle Koraya :queen:
Orhan'dan damat böyle oluyormuş :