@oluroyle bi aksilik olmazsa Manavgat'a ben de gitmeyi planlıyorum ama daha bayaa vakit var. hele bi zaman yaklaşsın, bi organizasyon yaparız o işe.
@iduzen yeni gördüm burayı geç yazıyorum. Manavgat,Mugla,CCC Custom Cruiser Chopper Motosiklet Festivali , İzmir hatta zorlarsam Balıkesir'i de kaçırmamayı düşünüyorum ben ::utangac:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
Arkadaslar merhaba yeni 2013 Honda CBR 125 R alacagim bu hafta insallah pazarlıgımız falan her sey bitti yakin bir arkadasimdan alacagim ...*
Sormak istedigim soru denizli de güvenilir tamirci kim var alır almaz yağı fren balatalari falan degistirmek istiyorum gerci bazı seyleri yeni degistirmis gerek yok dedi ama olsun*
Servisler pahali diyorlar ne kadara mal olur balatalar zincir ayari yağ vs
Arkadaşınız nereye yaptırıyormuş, ona da danışabilirsiniz. Motorunu götürdüğü bir ustası vardır muhakkak.
Nur motor, Şahin motor , Şimşek motor ,Nazar Motor , Denizli motor aklıma gelenler bunlar, bir sürü var tabi. Dilersen parçaları kendin sipariş edip internetten , ustaya taktırabilirsin.