[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
Valla biz hafta sonu celil ile didime motofeste gidicez cuma akşam çıkış pazar dönüş

abi yıllık izin yaklaştı, bi çıkayım, Marmaris'ten Eskifoça'ya sahil şeridini turlayıp dönücem.

şimdilik kısa mesafe de iş görür, ama tabii katılımın artması daha da güzel bir gezi sağlar bize.

@mk0162 şimdilik 3 kişiyiz, diğer arkadaşlarda cevaplasınlar, buluşma yeri ve zamanını ayarlar çıkarız yola. 70km lik bir uzaklıkta merkeze, tahminen 1 saatlik bir sürüş olur ki oda aradaki köylerde mola vermezsek:) benim içimden pazar günü 12-1 arası yollara düşmek geçiyor.

Bana Cumartesi akşama kadar uyar . pazar günü de 14:00 kadar uyar. Öğleden önce daha güzel olur.

Bana Cumartesi akşama kadar uyar . pazar günü de 14:00 kadar uyar. Öğleden önce daha güzel olur.

abi C.tesi hava yağışlı o yüzden pazar yapalım bence, bir de öğleden önce olmasın da uyuyalım sabah yav:cherry: bi pazar günleri uyuma fırsatım oluyo benim :pale:

abi C.tesi hava yağışlı o yüzden pazar yapalım bence, bir de öğleden önce olmasın da uyuyalım sabah yav:cherry: bi pazar günleri uyuma fırsatım oluyo benim :pale:
Bakalım biraz yaklaşsın zaman ona göre haberleşiriz.
Ben baktım hava durumuna pazar günü de yağışlı gösteriyor meteoroloji sitesi

benim yıllık izin yine yalan oldu, üstüne üstlük bu hafta sonu hariç sonraki 4 h.sonu da eğitim kitlediler:pr:, o yüzden napıp edip bu pazar bi gezi yapmam lazım.

benim yıllık izin yine yalan oldu, üstüne üstlük bu hafta sonu hariç sonraki 4 h.sonu da eğitim kitlediler, o yüzden napıp edip bu pazar bi gezi yapmam lazım.
Bir aksilik çıkmazsa Pazar günü gideriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Pazar günü güney Şelalesi gezisi iÇin buluşma yeri ve saati önerileriniz nedir?
benimki saat 13:00 Belediye yanı cafe delicia

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

Bir aksilik çıkmazsa Pazar günü gideriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Pazar günü güney Şelalesi gezisi iÇin buluşma yeri ve saati önerileriniz nedir?
benimki saat 13:00 Belediye yanı cafe delicia

14 :00 da uyar uyumak isteyenlere

Ben şu an belediyenin yanındaki cafe delicia dayım. Güney şelalesi turu için hazırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

anlaşıldı kimse gelmeyecek

Son düzenleme:
@mk0162 telefon numaran bende olmadığı için ulaşamadım sana, h.sonu herkes yalan oldu maalesef, öyle olunca da ben tek başıma çıktım yola pazar öğle saat 12:30 gibi. güney şelalesi yıkıldı boşuna gitme dedi millet o yüzden buldan tarafından bir yaylaya çıktım ben de.

@mk0162 telefon numaran bende olmadığı için ulaşamadım sana, h.sonu herkes yalan oldu maalesef, öyle olunca da ben tek başıma çıktım yola pazar öğle saat 12:30 gibi. güney şelalesi yıkıldı boşuna gitme dedi millet o yüzden buldan tarafından bir yaylaya çıktım ben de.

Ben hergün foruma girilir diye forum üzerinden mesajlaşmıştım.
Yıkıldığı kötü olmuş, neyse başka rotalar da var gitmek için.

Denizli İl Temsilcisi
bu hafta sonu ki rota didim bodrum diyoruz hayırlısıyla
11232171_10153481383188453_3503703382039612330_n.jpg

hade hayırlı yolculuklar, ben İzmir'deyim yine. belki oralarda birini bulur yaparım ufak bi gezi.

Merhaba

Denizli MT geziyor, hayırlı yolculuklar.Ben de İzmit'teyim.. Manavgat motofeste gideceğim inşallah o vakte kadar gezi yok :pale:

@oluroyle bi aksilik olmazsa Manavgat'a ben de gitmeyi planlıyorum ama daha bayaa vakit var. hele bi zaman yaklaşsın, bi organizasyon yaparız o işe.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar