Valla biz hafta sonu celil ile didime motofeste gidicez cuma akşam çıkış pazar dönüş
Okay kıskandırmasan olmaz zaten.:salut: Napalım bizim gibi zaman problemi olanlar da kısa gezilerle hevesini gidermeye çalışıyor işte.
@mk0162 şimdilik 3 kişiyiz, diğer arkadaşlarda cevaplasınlar, buluşma yeri ve zamanını ayarlar çıkarız yola. 70km lik bir uzaklıkta merkeze, tahminen 1 saatlik bir sürüş olur ki oda aradaki köylerde mola vermezsekbenim içimden pazar günü 12-1 arası yollara düşmek geçiyor.
Bana Cumartesi akşama kadar uyar . pazar günü de 14:00 kadar uyar. Öğleden önce daha güzel olur.
Bakalım biraz yaklaşsın zaman ona göre haberleşiriz.abi C.tesi hava yağışlı o yüzden pazar yapalım bence, bir de öğleden önce olmasın da uyuyalım sabah yav:cherry: bi pazar günleri uyuma fırsatım oluyo benimale:
Bir aksilik çıkmazsa Pazar günü gideriz.benim yıllık izin yine yalan oldu, üstüne üstlük bu hafta sonu hariç sonraki 4 h.sonu da eğitim kitlediler, o yüzden napıp edip bu pazar bi gezi yapmam lazım.
Bir aksilik çıkmazsa Pazar günü gideriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
Pazar günü güney Şelalesi gezisi iÇin buluşma yeri ve saati önerileriniz nedir?
benimki saat 13:00 Belediye yanı cafe delicia
@mk0162 telefon numaran bende olmadığı için ulaşamadım sana, h.sonu herkes yalan oldu maalesef, öyle olunca da ben tek başıma çıktım yola pazar öğle saat 12:30 gibi. güney şelalesi yıkıldı boşuna gitme dedi millet o yüzden buldan tarafından bir yaylaya çıktım ben de.
Merhaba
ne zaman yola çýkýp ve geri dönmeyi planlýyorsunuz