hoş geldin kardeşimmerhaba arkadaşlar.arkadaşımın tavsiyesiyle bende bu fana katıldım.2 yıldır motor kullanıyorum inş güney gezisinede katılmak isteriim.bu arada apache kullanıcısıyım.
hoş geldin kardeşimmerhaba arkadaşlar.arkadaşımın tavsiyesiyle bende bu fana katıldım.2 yıldır motor kullanıyorum inş güney gezisinede katılmak isteriim.bu arada apache kullanıcısıyım.
Arkadaşlar motor acilen satılık 1500 den vericem. Motor bakan tanıdıklarınız varsa da haber verebilirsiniz. Motorda hiç bir sıkıntı yok zaten Denizli MT den bilir arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-tertemiz-makina-64329122/detay/
ordudan selamlar
motosikletlerini satan arkadaşlara hayırlı satışlar
nur moto sahibi; yarın polislerle şehir içinde gezi yapılacak dedi 150 motosiklet katılacakmış bilgisi olan var mı ? saat 13:00 de başlayacak dedi ?
arkadaşlar bu akşam belediyenin önüne geldim ama sanırım geç kalmışım.tam o sıralar 3-4 motor geçti,sanırım sizlerdiniz.istiklal yönüne doğru gidiyorlardı.ben de o grubu geçip gittim.ben beyaz motorluydum.ayrıca yarın ki gezi hakkında extra bilgi ve mustanoğlu'nun yazdığı saat:13:00 deki gezi hakkında bilginiz var mı?
bugün geziye gelemedim mororum sabaha karşı çalındı.belki bi gören olur diye yazıyorum 20 NF 408 PİLAKALI KIRMIZI TVS APACHE..
geçmiş olsun, gezide duyduk çok üzüldük. umarım kısa sürede bulunur.bugün geziye gelemedim mororum sabaha karşı çalındı.belki bi gören olur diye yazıyorum 20 NF 408 PİLAKALI KIRMIZI TVS APACHE..
bugün geziye gelemedim mororum sabaha karşı çalındı.belki bi gören olur diye yazıyorum 20 NF 408 PİLAKALI KIRMIZI TVS APACHE..
Çivril
Kıralan Kasabası
Tarım Hayvancılık & Traktör Festivali
11-12-13 Mayıs 2012
Sanatçılar : Mustafa Yıldızdoğan , Murat Kekilli, SerdanCAN , Komedi Dansç 3lüsü, Neslihan , Anakaralı Yasemin.
Yok yatırım Uzmanıyım![]()