[Denizli - MT]

arkadaşlar güney gezisi kesinmi acaba saati falan?? bu arada pau de okuyorum eğitimde farklı etkinlikler yapabiliriz..

Arkadaşlar motor acilen satılık 1500 den vericem. Motor bakan tanıdıklarınız varsa da haber verebilirsiniz. Motorda hiç bir sıkıntı yok zaten Denizli MT den bilir arkadaşlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-tertemiz-makina-64329122/detay/

Pazar Günü Sevindik Otomobil Pazarına Götür Üzerine SATILIK Yaz bekle müşteri illaki çıkacaktır.fiyatıda direk olacağı fiyatı söyleme pazarlık yapmak isterler her zaman :bounce:

MkD

ordudan selamlar
motosikletlerini satan arkadaşlara hayırlı satışlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nur moto sahibi; yarın polislerle şehir içinde gezi yapılacak dedi 150 motosiklet katılacakmış bilgisi olan var mı ? saat 13:00 de başlayacak dedi ?

arkadaşlar bu akşam belediyenin önüne geldim ama sanırım geç kalmışım.tam o sıralar 3-4 motor geçti,sanırım sizlerdiniz.istiklal yönüne doğru gidiyorlardı.ben de o grubu geçip gittim.ben beyaz motorluydum.ayrıca yarın ki gezi hakkında extra bilgi ve mustanoğlu'nun yazdığı saat:13:00 deki gezi hakkında bilginiz var mı?

nur moto sahibi; yarın polislerle şehir içinde gezi yapılacak dedi 150 motosiklet katılacakmış bilgisi olan var mı ? saat 13:00 de başlayacak dedi ?

Herhangi bir bilgimiz yok geçenlerde polislerle kortej yapmıştık ama bu konuda bilgim yok

---------- Post added 06-05-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 05-05-2012 at 23:59 ----------

arkadaşlar bu akşam belediyenin önüne geldim ama sanırım geç kalmışım.tam o sıralar 3-4 motor geçti,sanırım sizlerdiniz.istiklal yönüne doğru gidiyorlardı.ben de o grubu geçip gittim.ben beyaz motorluydum.ayrıca yarın ki gezi hakkında extra bilgi ve mustanoğlu'nun yazdığı saat:13:00 deki gezi hakkında bilginiz var mı?

Aha beyaz motor siz miydiniz evet o grup bizdik siz hatta tam recep yazıcı oğluna gelmeden sağa ara sokağa girdiniz önünüzdeki araba da tam giremedi falan tüh vallahi motoru bilseydik önceden hemen anlardıkta işte motoru bilmediğimizden böyle oldu neyse sağlık olsun yarına tanışırız

bugün geziye gelemedim mororum sabaha karşı çalındı.belki bi gören olur diye yazıyorum 20 NF 408 PİLAKALI KIRMIZI TVS APACHE..

Çivril
Kıralan Kasabası
Tarım Hayvancılık & Traktör Festivali
11-12-13 Mayıs 2012

Sanatçılar : Mustafa Yıldızdoğan , Murat Kekilli, SerdanCAN , Komedi Dansç 3lüsü, Neslihan , Anakaralı Yasemin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 hafta sonra izmir uluslararası motosiklet festivali var şimdiden aklımızın bi köşesine yazalım ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar