3ü bulmasın hacı akşam yemegıne yetısın mutlaka bişiler ayarlarız...satış olmasın beyler bakın ona göre
evet denizli mt iste beklenen gün geldi cok güzel olması dileliyle 30 haziran 2temmuz arası manavgat motosiklet festivali varmıs http://www.mmkfest.com/festprogrami.html okayyy telafi festival geldi
buda 2010 yapılan festivalin görüntüleri
http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=10150093359525904&oid=370461787817&comments
Yeni bir yaz yeni bir ambiyans yeni kişiler....
özlenen denizli, geleceğm.
aga ben makinayı satmayı planlıyorum bi full-cross alıcam artık
HAYIRLI OLSUN KARDESİM ALALIM TABİ NASIL GELECENMİ SEN
YOLA ÇIKMAK İÇİN HAZIRLANIN!
Deri ceketlerinizi giyin,başınıza kaskınızı takın ve gidon'unuzu ''Uluslararası Manavgat Motorsiklet Festivaline''çevirin.
30 Haziran,1-2-3 Temmuz geceli gündüzlü 4 gün boyunca motosiklet tutkunları için hazırlanan dolu dolu bir programla Türkiye'nin cennetinde buluşuyoruz. Hem de tüm etkinlikler ücretsiz. Motor hastaları, motosiklet tutkunları, bayan motorcular,yarış severler, hıza bayılanlar, kasksız... olmaz diyenler,herşeyden vazgeçerim motorumdan asla diyenler.. Bu festivalde herkes sizinle aynı fikirde.. Çadır, karavan, otel konaklama seçenekleri. Konserler, Partiler, Motosiklet Sinemaları, Festival Ateşi, Gösteriler, Doğa sporları, Motor Showları, Yat Turları, Çeşitli Oyunlar...Cambaz,Tabu, Blue Life Konserleri, Motosiklet Yarışması, Samba Brezilya Show,Ateş Gösterisi , Perksyon Show, Dj Atakan,Dj Baby Face,Gogo Dansçıları, Paintball, Turnuvalar ve Mangal Partisi.... Daha daha fazlası için..
taman okay sorun degilyok ya hilmi nereye aga zorrr hemde çok zor anca kefeye yani okadar bu gezi hem maddi hem sağlıki olarak beni çok yordu aga
herkese slm bnde denizlideim en yakın zamanda ehliyet ve motor alıp aranıza katılmak istiorum.ama merak ettiğim bişi var denizli de güvenli sürüş eğitimi veren biryer warmı? motor üzerinde hiç tecrübem yok ve sürücü kurslarına da güvenmiyorum. gercekten kalıtelı egıtım veren bi sürücü kursu var mı denizli ?
herkese slm bnde denizlideim en yakın zamanda ehliyet ve motor alıp aranıza katılmak istiorum.ama merak ettiğim bişi var denizli de güvenli sürüş eğitimi veren biryer warmı? motor üzerinde hiç tecrübem yok ve sürücü kurslarına da güvenmiyorum. gercekten kalıtelı egıtım veren bi sürücü kursu var mı denizli ?
DENİZLİ MT; 2-3-4-5 Haziran Kuşadası motosiklet şenlikleri, 9-10-11-12 Haziran Fethiye dünya enduro şampiyonası var ilgili arkadaşlara duyrulur.