[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
denizli mt ye son çağrı yarın oglen en gec 3 de yola çıkılıyor

3ü bulmasın hacı akşam yemegıne yetısın mutlaka bişiler ayarlarız...satış olmasın beyler bakın ona göre

Denizli İl Temsilcisi
3ü bulmasın hacı akşam yemegıne yetısın mutlaka bişiler ayarlarız...satış olmasın beyler bakın ona göre

kardeşim zaten satışların en büyüklerini yedik kiminne olduğunu öğrendik bu ekibin kemiği belli oldu zaten bunu sende biliyosun ama bundan sonra kimse gezi yapalım demesin

Denizli İl Temsilcisi
Iyidir abi sen napıyon

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------

Denizli İl Temsilcisi
Motosikleti
BWS 100
Yeni bir yaz yeni bir ambiyans yeni kişiler....
özlenen denizli, geleceğm.

aga ben makinayı satmayı planlıyorum bi full-cross alıcam artık
HAYIRLI OLSUN KARDESİM ALALIM TABİ NASIL GELECENMİ SEN

YOLA ÇIKMAK İÇİN HAZIRLANIN!
Deri ceketlerinizi giyin,başınıza kaskınızı takın ve gidon'unuzu ''Uluslararası Manavgat Motorsiklet Festivaline''çevirin.
30 Haziran,1-2-3 Temmuz geceli gündüzlü 4 gün boyunca motosiklet tutkunları için hazırlanan dolu dolu bir programla Türkiye'nin cennetinde buluşuyoruz. Hem de tüm etkinlikler ücretsiz. Motor hastaları, motosiklet tutkunları, bayan motorcular,yarış severler, hıza bayılanlar, kasksız... olmaz diyenler,herşeyden vazgeçerim motorumdan asla diyenler.. Bu festivalde herkes sizinle aynı fikirde.. Çadır, karavan, otel konaklama seçenekleri. Konserler, Partiler, Motosiklet Sinemaları, Festival Ateşi, Gösteriler, Doğa sporları, Motor Showları, Yat Turları, Çeşitli Oyunlar...”Cambaz,Tabu, Blue Life Konserleri”, Motosiklet Yarışması, Samba Brezilya Show,Ateş Gösterisi , Perksyon Show, Dj Atakan,Dj Baby Face,Gogo Dansçıları, Paintball, Turnuvalar ve Mangal Partisi.... Daha daha fazlası için..

Son düzenleme:
Denizli İl Temsilcisi
aga ben makinayı satmayı planlıyorum bi full-cross alıcam artık
HAYIRLI OLSUN KARDESİM ALALIM TABİ NASIL GELECENMİ SEN

YOLA ÇIKMAK İÇİN HAZIRLANIN!
Deri ceketlerinizi giyin,başınıza kaskınızı takın ve gidon'unuzu ''Uluslararası Manavgat Motorsiklet Festivaline''çevirin.
30 Haziran,1-2-3 Temmuz geceli gündüzlü 4 gün boyunca motosiklet tutkunları için hazırlanan dolu dolu bir programla Türkiye'nin cennetinde buluşuyoruz. Hem de tüm etkinlikler ücretsiz. Motor hastaları, motosiklet tutkunları, bayan motorcular,yarış severler, hıza bayılanlar, kasksız... olmaz diyenler,herşeyden vazgeçerim motorumdan asla diyenler.. Bu festivalde herkes sizinle aynı fikirde.. Çadır, karavan, otel konaklama seçenekleri. Konserler, Partiler, Motosiklet Sinemaları, Festival Ateşi, Gösteriler, Doğa sporları, Motor Showları, Yat Turları, Çeşitli Oyunlar...”Cambaz,Tabu, Blue Life Konserleri”, Motosiklet Yarışması, Samba Brezilya Show,Ateş Gösterisi , Perksyon Show, Dj Atakan,Dj Baby Face,Gogo Dansçıları, Paintball, Turnuvalar ve Mangal Partisi.... Daha daha fazlası için..

yok ya hilmi nereye aga zorrr hemde çok zor anca kefeye yani okadar bu gezi hem maddi hem sağlıki olarak beni çok yordu aga

DENİZLİ MT; 2-3-4-5 Haziran Kuşadası motosiklet şenlikleri, 9-10-11-12 Haziran Fethiye dünya enduro şampiyonası var ilgili arkadaşlara duyrulur.

herkese slm bnde denizlideim en yakın zamanda ehliyet ve motor alıp aranıza katılmak istiorum.ama merak ettiğim bişi var denizli de güvenli sürüş eğitimi veren biryer warmı? motor üzerinde hiç tecrübem yok ve sürücü kurslarına da güvenmiyorum. gercekten kalıtelı egıtım veren bi sürücü kursu var mı denizli ?

herkese slm bnde denizlideim en yakın zamanda ehliyet ve motor alıp aranıza katılmak istiorum.ama merak ettiğim bişi var denizli de güvenli sürüş eğitimi veren biryer warmı? motor üzerinde hiç tecrübem yok ve sürücü kurslarına da güvenmiyorum. gercekten kalıtelı egıtım veren bi sürücü kursu var mı denizli ?

hos geldin kardesim burda adam akıllı egitim veren yok ama ben yardımcı olurum güzel sürücü kursu var

Maalesef kardeşim. Fakat forumu takip edersen en yakın İzmir de bu konu ile ilgli olarak ücretsiz eğitimler mevcut. Aşağıda verdiğim link te faydalı bilgiler bulabirsin.

http://www.feyizoglu.com/content6/Motorculara-ozel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

DENİZLİ MT; 2-3-4-5 Haziran Kuşadası motosiklet şenlikleri, 9-10-11-12 Haziran Fethiye dünya enduro şampiyonası var ilgili arkadaşlara duyrulur.

23-24-25-26 Haziran Marmaris motosiklet festivali.

23-24-25-26 Haziran Marmaris motosiklet festivali

evet güzel bir festival olacak gibi ama benim aklında manavgat festivali var duruma göre bakalım güntekin hocam gitmek istersen gideriz hangisi uygun olursa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar