[Denizli - MT]

19,30arkadaslar sabah sabah pazar günü ne yapacaz o saatde ogünlerde gelecek ama sabah 04.00 05.00 toplanacayız

eyz

mrb arkadslar neler yaptınız nasıldı buluşma. bu sefer tanışmak nasip olmadı insallah birdahaki sefere herhese selam

evet arkadaslar denizli mt ilk tanısma günü güzeldi bir tek ben ver gangster90 kardesim vardı 19,30 forum camlık önünde bulusduk saat 20.00kadar gelecek olan arkadasları bekledik gelen olmayınca olay yerinden ayrıldık

bir daha tanısma günü pamukkale gezisi olarak yapılacak gelmek isteyen gelir yine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------

beyler pazar günü denizliye geliyorumda, 1 hafta ordayım, motosiklet kiralayacak biryer yada motorunu kiralayabilecek birisi lazım bana, bi yardım ederseniz çok sevinirim.
güven konusunda sıkıntı olmaz, referansın kralını veririm:)

hocam buldunuzmu motosiklet ben plaka olayını halledemedin yoksa ben verecektim motorumu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:38 ----------

[email protected] burdAN İLETİSME GECİNİZ GEZİLER OLACAK GELEMEZSENİZ ÜZÜLÜRSÜNÜZ

Son düzenleme:
Arkadaşlar MD olarak biz de yeterince adam bulamıyoruz.MT ile birlikte güzel bir organizasyon yapalım.Zaten Denizli'de üç beş kişiyiz bari biraz katılım olsun da birşeye benzesin.Bizim elemanlar toplanmak için hazır.Organizasyonu ayarlayın.Biz de iştirak edelim.

Arkadaşlar MD olarak biz de yeterince adam bulamıyoruz.MT ile birlikte güzel bir organizasyon yapalım.Zaten Denizli'de üç beş kişiyiz bari biraz katılım olsun da birşeye benzesin.Bizim elemanlar toplanmak için hazır.Organizasyonu ayarlayın.Biz de iştirak edelim.

taman hocam olabilir yakında bizim pamukkale turu var gelmek isteyen gelebilir
denizli bir yerde toplanıp gideriz

eyz

sadıkogulları honda motor bayiligine bıraktımı? bu gun honda cbr 125r 2011 icin bir motor bayisi ile görüstün denizlide nisan ortası teslim ve 5600 tl fiyat cekti içinde ruhsat pilaka yok. önere bileceginz bi motrcu vamı. okmazsa aynı paraya bi gt250 naked mi baksam kafam karıstı

sadıkogulları honda motor bayiligine bıraktımı? bu gun honda cbr 125r 2011 icin bir motor bayisi ile görüstün denizlide nisan ortası teslim ve 5600 tl fiyat cekti içinde ruhsat pilaka yok. önere bileceginz bi motrcu vamı. okmazsa aynı paraya bi gt250 naked mi baksam kafam karıstı

hocam bende Hyosung GT250R bakıyorum, ama bulamadım daha, dilersen beraber bakabiliriz motor..:)

Hılmi abi bu saatleri tam ver yahu :pr:

Sabah akşam ayrımı yapamıyoruz,
4:30 diyorsun ne edicez abi sabah namazınamı gidicez:silent:

http://www.facebook.com/profile.php?id=714539189#!/event.php?eid=170384919678537

sabah 9,30 aksam olsa 21,30 yazarız lenn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

cumartesi bakalm :) sahibinde var bir tane gt 250r

güzel motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 ----------

denizli mt ve denizlimotosiklet asıkları 3nisan pazargünü saat 9,30 sabah pamukkale gezi vardır gelmek isteyen üçgen pekdemir önüne gelsin saat 10,00kadar beklenip hareket edilecektir gelmeyen pisman olur benden söylemesi

hilmi başyiğit denizli mt

Son düzenleme:
cumartesi bakalm :) sahibinde var bir tane gt 250r

hocam cumartesi bana uymaz maçım var:) ama pazar günü olur dersen seve seve görüşelim gidelim bakalım isterim, buarada denizlide sahibinden.com da var dediğin motor Gri-Siyah 4.300TL. olan motorsa şayet, o motor yaklaşık 1 ay önce 4.000TL.ye satılmış. İlanın sahibi benim arkadaşımdı, kaldırdı mı ilanı bilmiyorum, ama başka bi motor var diyosan görmek isterim onu.
Buarada sende belki biliyorsundur, senin ilgililendiğin naked lardan sahibinden.com da GT650 Naked var bitane Denizliden, linke bi göz at istersen,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yosung-gt-650-naked-2007-model-44190450/detay

Denizli İl Temsilcisi
tüm mt ve md üyelerine duyurlur grup msnini ekleyin yada benim msni irtibata geçiniz benim ile yada gokan ile

ben musait olursam gelirim . bu arada gt 650 de guzel motormus .

hem güzel hem de güçlü motor bence, bende GT250R yada uygun fiyatlı bi 650R bakıyorum ama Denizli' de yok işte internetten göremedim hiç. Senin bildiğin motor satışı yapan yerler var mı Şahin Motor haricinde:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar