bende daha yeniyim denizlide. sahin motor ?
eyvahh:queen: yandık ozaman desene hocam, Okay kardeşimin bu olaya tecrübeli olarak el atması gerekiyor ama oda bizi tınlamıyor, baksana çağrıma cevap bile vermedi..:salut:
kim motor surmesini ogretiyor bana yas 27 , 8 yildir a2 var ama vitesli kullanmadim hic![]()
cuma 20:00 bize geç oluyor ama pazara hazırız 2 kişiyiz akarız![]()
Selam arkadaşlar, bi hafta içerisinde hyosung gt250r a geçiyorum. Yalnız motoru koyacak kapalı bi garajım yok. Forumun yanında oturuyorum. Yan apartmanın arkasındaki açık otoparka bırakmayı düşünüyorum. Sizce hırsızlık felan olurmu özellikle dikkat etmem gereken durumlar nelerdir ???
teşekür ederim. 1 haftadan geçecem dedim ama şu an alacağım motoru belirlemiş değilim. sıfır almayı düşünmüyorum, temiz bi ikinci el uygundur benim için. sahibinden.com' dan bi kaç ilan takip ediyorum, haftasonu onlarla görüşmeyi düşünüyorum. denizliden ilan yok çevre illere bakıyorum izmir, antalya felan. koyacak yerim de öle çok göz önünde bi yer değil sadece apartman sakinleri girip çıkıyo. kilitlerim zaten branda da kullanırım![]()
selam ben sarayköylüyüm ve daha foruma yeni üye oldum 250 mct sahibiyim motor üstünde yapmak istediğim bazı değişiklikler var yarı modifiye çekmek istiyorum bunun için denizliden bilgili insanlara ihtiyacım var.benimle bilgilerini paylaşıcak olan arkadaşlar varsa lütfen msn(sheva2771@hot..) adresimi eklesin veya burdan msj atsın tesekkür ederim....