beyler pazar günü denizliye geliyorumda, 1 hafta ordayım, motosiklet kiralayacak biryer yada motorunu kiralayabilecek birisi lazım bana, bi yardım ederseniz çok sevinirim.
güven konusunda sıkıntı olmaz, referansın kralını veririm![]()
hocam buldunuzmu motosiklet ben plaka olayını halledemedin yoksa ben verecektim motorumu
Arkadaşlar MD olarak biz de yeterince adam bulamıyoruz.MT ile birlikte güzel bir organizasyon yapalım.Zaten Denizli'de üç beş kişiyiz bari biraz katılım olsun da birşeye benzesin.Bizim elemanlar toplanmak için hazır.Organizasyonu ayarlayın.Biz de iştirak edelim.
taman hocam olabilir yakında bizim pamukkale turu var gelmek isteyen gelebilir
denizli bir yerde toplanıp gideriz
sadıkogulları honda motor bayiligine bıraktımı? bu gun honda cbr 125r 2011 icin bir motor bayisi ile görüstün denizlide nisan ortası teslim ve 5600 tl fiyat cekti içinde ruhsat pilaka yok. önere bileceginz bi motrcu vamı. okmazsa aynı paraya bi gt250 naked mi baksam kafam karıstı
hocam bende Hyosung GT250R bakıyorum, ama bulamadım daha, dilersen beraber bakabiliriz motor..![]()
cumartesi bakalmsahibinde var bir tane gt 250r
cumartesi bakalmsahibinde var bir tane gt 250r
650 bana fazla gelir![]()
bence bu sıralamanın en başından başla ki hiç bşlamadıysan değsin bişeylere650 bana fazla gelir![]()
650 bana fazla gelir![]()
ben musait olursam gelirim . bu arada gt 650 de guzel motormus .